-
Mosselen met kruiden mayonaise Ravioli gevuld met ricotta en spinazie Ragout van wildzwijn met rozijnen Ananastaart met citroen sorbet en kolobrisaus
Gevulde zalmforel in bladerdeeg Rodebieten soep Gevulde kalfborst Perenmouse met pistache en geconfijte peer
Receptuur Receptuur
Ontbeende kwartel gevuld en opgerold met salade Gegrilde zalm met een saus van boter en basilicum met tagliatelli Kalfoester met marsalasaus Savarin met mango
Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur
Gegrildemul met olijven en olijven saus Geklaardebouillon met champignons Gestoomdepoussins Witte en bruine chocolade mousse
Mei
April
Januari
Februari
Maart
Juni
September
Salade van voorjaars groenten encroutons Sliptong gevuld met zalm geserveerd met kruidensaus Asperges met lamstong en lamszwezerik en maltessesaus Aardbeien charlotte met bavarouis en sorbet
Kabeljauwwangetjesmet Chinese kool Oesterzwamsoep Gevuldekippenpoten Peerin rode wijnsaus
Oktober
Tongrolletje op een betje van tagliatelli Wildbouillon Limoen sorbet Tournedosvan haas Blanc manger
November
Flensjes gevuld met mosselen met een saus van kokkels Pompoensoep Eendenborst met honingtijmsaus Fruittaartje met frambozenijs
Haringtartare met komkommersaus Kipfilet met asperges en posteleinsaus Gele paprikasoep met lamstong Lamszadel in korstdeeg met zout Flensjes met hazelnootvulling en grappa sabayon
Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur
December
Receptuur Receptuur
Gemarineerde zalm met aspergepunten en kruiden Romigesoep van garnalen Medaillons van fazant met ragout van fazantenpoten Kaas bavois Bittere chocoladetaart
Kookvereniging de Eenhoor
Menu overzicht 1991