Receptuur Receptuur
Februari
-
Maart
Juni
Mei
April
November
December
Januari
September
Oktober
Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur
Savarin van rog Fazantenpoot met zuurkool Gegratineerde entrecote met lichte tomatensaus Witte en bruine chocolademousse met passie vruchtensaus en een souffle
Gestoomde tarbot in tajerblad met garnalen saus Zwezerik met padenstoelen en groene taglioni Hammetje van speenvarken met dariole van spinazie en een gratin dauphinois Gevulde flensjes met sinasappel en grandmarnier
Paprika salade "La mancha" Zalm "Papilote" Escarcotes a "l'aude" Lamsfilet a l'Espagne Merenque reine sophia
Salade met lamstong Ravioli gevuld met ricotta en courgette bloemen Rouget op een betje van groenten en citroensaus Karamel ijs met hazelnootparfait
Vogelnestjes salade Heldere vissoep Lamscoteletjes met asperges en mintsaus Creme caramel met sinasappelsaus
Haring met appel Zeewolf op een bedje van zeekraal Gebakken lamslever met sauternesaus Kalfshaas met kalfsnier met mosterdsaus Kersentaartje met muntijs
Bangokdreamcocktail , Oester met chili , Gernalenmet gekonfijte mango Thaiseloempia's , Roodbaarsmet zoetzure saus Gebakken mie met groenten Rodecurry rundvlees , Gekookte rijst met groenten Doeriansorbet met verse vruchten
Toost met ganzenlever Verloté van padenstoelen Gepocheerde tarbot met hollandaisesaus Wilde eend met sinasappelsaus Poire Helena
Kaassoesjes Zalm met batonnetes van asperges en aubergines Tournedos van ree met saus van gember Bavarois van benaan met passievruchtensaus Pastilla van Kreeft Carpacio √° la Wulf
Antipasta Lasagna met zeevruchten Kalfsoesters met padestoelensaus Vijgentaart met amareto ijs
Kookvereniging de Eenhoorn
Menu overzicht 1993