-
Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur
Mei
April
Januari
Februari
Maart
Juni
September
Oktober
November
Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur
December
Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur
Quiche Lorraine Elzasserzuurkool Clafoutisaux poires
Zalmtartaar met gepocheerde kwatel Salademet gemarineerde tonijn Gerooktepaling soep Zeeduivelmet gemarineerde groenten Soesjesmet honingijs
Niertjesin sherrysaus Gamba'scon alioli Rodebieten soep Terera√° la Sevilana Flancaramel
Zoutgekruide varkenshaas, Gefrituurde-vijfkruiden , Bolletjes Gestoomdegehakt balletjes , Chinese kippenbouillon met Bang bang , Gestoomde vis Sechuan,Kapperig rundvlees met sichman, Tahoe in saus, Peultjes met taugé gebakken mie, Gebakken rijst YangChow appel met gouddraad
Aspergessalade Aspergesmet mortieltjes in bladerdeeg Getomatiseerderunderbouillon Lamscoteletjesmet voorjaars groenten Babamet pisctache-roomijs en aardbeien
Ragu al frutti di mare Insalata di aranche e finocchi VitelloTonato Brodi di vendura Tortellini ripieni di spinaci e ricotta Rotoli di agnello con vendura Torta di nectarini con baverese di lamponi
Courgettebloem gevuld met vismousse Terrinevan gevogelte Konijnen poot opzijn provencaals Jonge geitenkaas met een vinaigrette van tomaat en basillicum Perziken met een sabayon van besumes de venisse
Oestersmet een sabayon van hoegaarden bier Zeeduivelmet een saus van roman doebellen donker Kalfs schenkel a la chouffe Mozaickvan Chimay en roggebrood Parfaitvan Pecheresse bier
Gerooktezalm op een aardappel koekje Moussevan eendenlever Helderewildbouillon Pasteitjevan paddenstoelen Reeboud metkweepeer en rode kool Citroentaart
Gerookte zalm met warme witlof/appel salade Gepofte aardappel met kreeft en basilicum Gegrilde beefstuk van hazenfilet met hazepeper Peer gevuld met kaneel ijs
Kookvereniging de Eenhoorn
Menu overzicht 1994