Receptuur Receptuur
Februari
Kookvereniging de Eenhoorn Menu overzicht 1996
-
Maart
Juni
Mei
April
Oktober
November
December
Januari
September
Oktober
Pisang goreng, Seroendeng, Atjar ketimoen djawa Sambalgoereng oedang, Sambal goreng telor Tempe goreng, Sambal goreng boontjes Sajoer lodeh,Babi ketjap, Rendang daging, Smoor
Antipasti Caponata(Witte bonen met ham,Zeevruchten salade, gemarineerde paprika, Mozzarella met tomaten Canaloni gevuld met lamsragout Zeebaars op een concasse van tomaten Flensje met vulling van banketbakkersroom
Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur
Salade van groenen met zalm Duif in een saus van olijven Konijn in cider gestoofd Coulibiac van winterfruit
Omelet gevuld met gehakt en garnalen Thaise zure soep met garnalen Gebakken rundvlees met oestersaus, kip in gele curry Nam prik keng khary Gestoomde vis met citroen knoflook en bosui licht gebakken groenten Gevulde appel hazelnoot ijs en karamel saus
Receptuur Receptuur
Gebakken asperges met zwaardvis Paling bisque met asperge punten Lamszadel in een zoutkorst met tuinbonen enaardappelgratin pavie van asperges
Carpaccio van tonijn met zeekraal Asperges op een bedje van lamsoren Tamme eendenborst met risotto en ratatouille Meringue met rode vruchten
Slakken met kruidenboter Koude vissoep met gamba’s en mosselen Lamragout met aubergine en paprika saus Chocolade sinaasappel taart
Cappuccino van champignons Salade van jong konijn Gebakken zwezerik met getrufeerde aardappelpuree Parelhoen borst gevuld met parmaham en salie Anijs parfait met bramen saus
Carpaccio van zalm en coquille Ganzenlever op een taartje van appel Consomme van fazant Haasfilet gebakken op het karkas Peer gevuld met ricotta en abrikozen saus
Salade van parelhoen Wijting in tomaten,basilicum saus Kipfilet gevuld met zalmforel Crème brulee
Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur