Februari
-
Maart
Juni
Mei
April
Oktober
November
December
Januari
September
Oktober
Pisang goreng, Seroendeng, Atjar ketimoen djawa Sambalgoereng oedang,
Sambal goreng telor Tempe goreng, Sambal goreng boontjes
Sajoer lodeh,Babi ketjap,
Rendang daging,
Smoor
Antipasti Caponata(Witte bonen met ham,Zeevruchten salade,
gemarineerde paprika,
Mozzarella met tomaten
Canaloni gevuld met lamsragout
Zeebaars op een concasse van tomaten
Flensje met vulling van banketbakkersroom
Salade van groenen met zalm
Duif in een saus van olijven
Konijn in cider gestoofd
Coulibiac van winterfruit
Omelet gevuld met gehakt en garnalen
Thaise zure soep met garnalen
Gebakken rundvlees met oestersaus, kip in gele curry
Nam prik keng khary
Gestoomde vis met citroen knoflook en bosui
licht gebakken groenten
Gevulde appel hazelnoot ijs en karamel saus
Gebakken asperges met zwaardvis
Paling bisque met asperge punten
Lamszadel in een zoutkorst met tuinbonen enaardappelgratin
pavie van asperges
Carpaccio van tonijn met zeekraal
Asperges op een bedje van lamsoren
Tamme eendenborst met risotto en ratatouille
Meringue met rode vruchten
Slakken met kruidenboter
Koude vissoep met gamba’s en mosselen
Lamragout met aubergine en paprika saus
Chocolade sinaasappel taart
Cappuccino van champignons
Salade van jong konijn
Gebakken zwezerik met getrufeerde aardappelpuree
Parelhoen borst gevuld met parmaham en salie
Anijs parfait met bramen saus
Carpaccio van zalm en coquille
Ganzenlever op een taartje van appel
Consomme van fazant
Haasfilet gebakken op het karkas
Peer gevuld met ricotta en abrikozen saus
Salade van parelhoen
Wijting in tomaten,basilicum saus
Kipfilet gevuld met zalmforel
Crème brulee