Februari
Kookvereniging de Eenhoorn Menu overzicht 1997
-
Maart
September
Juni
Mei
April
Oktober
November
December
Januari
Fazantenpoot met zuurkool en aardappelpuree Hazenpeper met lof en chutney van pompoen en gember Chocolase souffle met kaneelijs Geroosterde stokbroodjes Carpaccio con crema di tartufo, rucola e parmigiano Risotto ai funghi di bosco con arancia e rosmarino Tortellini alla piemontese Saltimbocca involtini Appel rijst taart met vanille saus
Salade met gerookte eendenborst en walnoten Zeeduivel met garnalen op een bedje van prei met noilly prat saus Haasbiefstuk met bleu de bresse en aubergines in tempura beslag Baba met amandelijs peer en chocolade saus
Zeewolf met amandelsaus - Gemarineerde ansjovis - Sardines van de Grill - Garnalen in roniesco saus - Gefrituurde pijlstaart inktvis a la romana - Gemarineerde Paprika’s - Gemarineerde Olijven – Kalfsnier in sherrysaus - Gehaktballetjes in tomaten saus – Huzaren salade - Manchego met peer - Catalaanse roompudding
Salade van gebakken asperges met ganzenlever Tonijn met groene kruiden in een botersaus Lamskarbonaden met tuinbonen en rozemarijnsaus Zalm- paling rolletjes met dillesaus ijsparfait met cranberrys in een vruchten deco
Scampi met sinasappel, zeekraal en ontkiemde peulvruchten Tagiatelli met asperges en gerookte zalm Kip Cacciatore Gevulde perzik met roomijs
Meloen gevuld met kreeft Paling met aubergine en zeekraal Entrecote met notensalade en diverse Roomijs met vruchten
Kalfstong met kappertjes saus Papperdelle alla lepre Risotto met zeevruchten en kabeljauw Boltaart met hazelnoot en amandelen Salade van witlof , waterkers en st.Jacobs schelpen Hazenlever met gebakken appel Reebout met spruitjes en appel Kweepeer met gorconzola en notenbrood Manderijnen souffle met manderijnen sorbet ijs Salade met konijn Bigoli pasta met Geposeerde zalm met courgette saus Traditionele taart ui sienne (panforte)