Februari
-
Maart
September
Juni
Mei
April
Oktober
November
December
Januari
Fazantenpoot met zuurkool en aardappelpuree
Hazenpeper met lof en chutney van pompoen en gember
Chocolase souffle met kaneelijs
Geroosterde stokbroodjes
Carpaccio con crema di tartufo, rucola e parmigiano
Risotto ai funghi di bosco con arancia e rosmarino
Tortellini alla piemontese
Saltimbocca involtini
Appel rijst taart met vanille saus
Salade met gerookte eendenborst en walnoten
Zeeduivel met garnalen op een bedje van prei
met noilly prat saus
Haasbiefstuk met bleu de bresse en aubergines
in tempura beslag
Baba met amandelijs peer en chocolade saus
Zeewolf met amandelsaus - Gemarineerde ansjovis -
Sardines van de Grill - Garnalen in roniesco saus -
Gefrituurde pijlstaart inktvis a la romana
- Gemarineerde Paprika’s -
Gemarineerde Olijven – Kalfsnier in sherrysaus -
Gehaktballetjes in tomaten saus – Huzaren salade
- Manchego met peer - Catalaanse roompudding
Salade van gebakken asperges met ganzenlever
Tonijn met groene kruiden in een botersaus
Lamskarbonaden met tuinbonen en rozemarijnsaus
Zalm- paling rolletjes met dillesaus
ijsparfait met cranberrys in een vruchten deco
Scampi met sinasappel, zeekraal en ontkiemde
peulvruchten
Tagiatelli met asperges en gerookte zalm
Kip Cacciatore
Gevulde perzik met roomijs
Meloen gevuld met kreeft
Paling met aubergine en zeekraal
Entrecote met notensalade en diverse
Roomijs met vruchten
Kalfstong met kappertjes saus
Papperdelle alla lepre
Risotto met zeevruchten en kabeljauw
Boltaart met hazelnoot en amandelen
Salade van witlof , waterkers en st.Jacobs schelpen
Hazenlever met gebakken appel
Reebout met spruitjes en appel
Kweepeer met gorconzola en notenbrood
Manderijnen souffle met manderijnen sorbet ijs
Salade met konijn
Bigoli pasta met
Geposeerde zalm met courgette saus
Traditionele taart ui sienne (panforte)