Februari
Kookvereniging de Eenhoorn Menu  1998
-
Maart
September
Juni
Mei
April
Oktober
November
December
Januari
Receptuur Receptuur
Saladevan gerookte zalm met schorseneren Aumoniere vanzeevruchten Piepkuiken metpaddenstoelen Kaasterrine op een spiegeltje van port
Tartaar van Lam met oesterzwammen Heldere kalfsbouillon met kaasravioli Chocoladetaart met ananassorbet
Aspergesmet zalm en gepocheerd ei Zeekraal met gebakkenasperges en asperges metkreeft Tarbotin brioche met asperges en champagne sabayonne Citroentaartmet chocolademousse
Salade van roquette berlottobonen met een zachte brebis Mul met zeekraal en een lichte tomaten-paprika saus Speenvarkenkotelet met tapenade van gedroogde tomaten, tagliolini en tuinbonen saus Amandelijs in filodaag met crème anglaise en aardbeien
Lauwwarme salade met eendenmaagjes Appeltaartjemet eendenbloedworst en eendenlever Wildeeend met padden - stoelen en cresson puree Tompouce met lavendel ijs
Mulfile onder een jasje van aardappels Licht gebondenmosselsoep Wildzwijnrollade met pruimendante en aardappel puree met grove mosterd Peergevuld met vijgen en gember sabayon
Salade van lamszwezerik met rucola Ravioli gevuld met paddenstoelen Tournedovan de haasmet doperwten met ham en polenta Vijgenin rode wijn saus
Zalm-paling terrine Gemarineerde zalmmet groene pepers en rucola- cress Korhoen met eenmousselini van knolselderij en honingtijmsaus Hertenbout metrode wijnsaus , geladeerde kastanjes en stoofpeertjes limoenmousse
Sushi Kruidige salade met gemarineerde eendenborst Victoria baars met Koolraap, Waterkers en Bietensaus Creme catalane