Februari
-
Maart
September
Juni
Mei
April
Oktober
November
December
Januari
Salade met picodon en gerookte duif en tapenade
Haan in rode wijn saus, champignon en spek
Pruimenbeignets met vanillesaus en crème fraice
Tartaar van tonijn met rettichsalade en sesamoliesaus
Eendenborst met zwartebonensaus
Agnuslende met garnalen en tomaten saus
Aziatische tiramisu
Roghvleugel op een bedje van gele en rode biet
Gebraiseerde witlof met wilde duif en eendenlever
Zalm met groenten in perkament papier en hollandaise saus
Chocolade taartje
Salade aux langoustines et beignet de champignons
Ris de veau aux pousses de houblon
Pot-au-feu d’agneau
Pouding de babeurre à la rhubarbe
Zeebaars op een bedje van zeekraal
Gebakken asperges met een cocotte van zalm
Lamsrug met asperges en lamsoren
Aardbeien taartje
Ravioli met kalfsnier en mosterdsaus
Zwarte risotto met inktvis, garnalen en stukje zeebaars
Kalsoester met tinbonen , pommes dauphinee en calvados saus
Italiaanse merinque met rood fruit en ijs
Tapas
Koude tomatensoep
Gebraden eend met perziken
Appel in wijnsiroop met roomijs en gedroogde vruchten
Crostini
Ravioli met middellandse zeevis
Gevulde kwartel met oesterzwam
Peren in rodewijn met perenmousse
Salade met gerookte eendenborst
Saumon aux crevettes et asperges vertes
Faisan aux purée de truffe et pieds de mouton
Ananas sauté,glace au curry et sauce aux ananas
Carpaccio au cabillaud
Vol-au-vent au ris de veau, salsifis noirs
Filets de cerf aux choux de Bruxelles, sauce aux champignons
Coings au Mancheco