Februari
Kookvereniging de Eenhoorn Menu  1999
-
Maart
September
Juni
Mei
April
Oktober
November
December
Januari
Salade met picodon en gerookte duif en tapenade Haan in rode wijn saus, champignon en spek Pruimenbeignets met vanillesaus en crème fraice
Tartaar van tonijn met rettichsalade en sesamoliesaus Eendenborst met zwartebonensaus Agnuslende met garnalen en tomaten saus Aziatische tiramisu
Roghvleugel op een bedje van gele en rode biet Gebraiseerde witlof met wilde duif en eendenlever Zalm met groenten in perkament papier en hollandaise saus Chocolade taartje
Salade aux langoustines et beignet de champignons Ris de veau aux pousses de houblon Pot-au-feu d’agneau Pouding de babeurre à la rhubarbe
Zeebaars op een bedje van zeekraal Gebakken asperges met een cocotte van zalm Lamsrug met asperges en lamsoren Aardbeien taartje
Ravioli met kalfsnier en mosterdsaus Zwarte risotto met inktvis, garnalen en stukje zeebaars Kalsoester met tinbonen , pommes dauphinee en calvados saus Italiaanse merinque met rood fruit en ijs
Tapas Koude tomatensoep Gebraden eend met perziken Appel in wijnsiroop met roomijs en gedroogde vruchten
Crostini Ravioli met middellandse zeevis Gevulde kwartel met oesterzwam Peren in rodewijn met perenmousse
Salade met gerookte eendenborst Saumon aux crevettes et asperges vertes Faisan aux purée de truffe et pieds de mouton Ananas sauté,glace au curry et sauce aux ananas
Carpaccio au cabillaud Vol-au-vent au ris de veau, salsifis noirs Filets de cerf aux choux de Bruxelles, sauce aux champignons Coings au Mancheco