Receptuur Receptuur
Januari
Februari
Kookvereniging de Eenhoorn menu  2000
-
Maart
September
Juni
Mei
April
Oktober
November
December
Salade van tongfilet met boter van rose grapefruit En basilicum Picatta vankabeljauw Varkenshaasje metartisjokken en uientaart Noten parfait
Kwarteleitjes shumai Groenten Loempia Sumai met gehakt Taugeomelet Gefrituurdepittige kip Bamboescheutenmet pinda’s Zoetewontons
Caillesau bourgone Tomatenbouilloncarmen Varkensribop Bourgondische wijze Sinasappelcrememet aarbeien Tomatenbouilloncarmen
mosselen met gemarineerde garnalen Ansjovis beignets Crepesmet ricotta en spinazie Toscaanserundervinken met risotto en gevulde koolbladeren
Runderspiraaltjemet verse roomkaas en geraspte kaas Amandelkipfiletmet sinasappel saus Lamsvinkenmet verse capucijners Siberischeomelet
Snoekbaars met canterellen en truffel met saus van ganzenlever Timbaaltje van gerookte zalm met mosselen Heldere wildbouillon Reerug filet in bladerdeeg met gelacerde kastanjes en blauwebessensaus Chocoladetaart met compote van Kumquats en vanille-caramel saus
Receptuur Receptuur