Januari
Februari
-
Maart
September
Juni
Mei
April
Oktober
November
December
Salade van tongfilet met boter van rose grapefruit
En basilicum
Picatta vankabeljauw
Varkenshaasje metartisjokken en uientaart
Noten parfait
Kwarteleitjes shumai
Groenten Loempia
Sumai met gehakt
Taugeomelet
Gefrituurdepittige kip
Bamboescheutenmet pinda’s
Zoetewontons
Caillesau bourgone
Tomatenbouilloncarmen
Varkensribop Bourgondische wijze
Sinasappelcrememet aarbeien
Tomatenbouilloncarmen
mosselen met gemarineerde garnalen
Ansjovis beignets
Crepesmet ricotta en spinazie
Toscaanserundervinken met risotto en gevulde koolbladeren
Runderspiraaltjemet verse roomkaas en geraspte kaas
Amandelkipfiletmet sinasappel saus
Lamsvinkenmet verse capucijners
Siberischeomelet
Snoekbaars met canterellen en truffel met saus van ganzenlever
Timbaaltje van gerookte zalm met mosselen
Heldere wildbouillon
Reerug filet in bladerdeeg met gelacerde kastanjes en blauwebessensaus
Chocoladetaart met compote van Kumquats en vanille-caramel saus