Kookvereniging de Eenhoorn menu en receptuur  2001
Januari
Februari
-
Maart
September
Juni
Mei
April
Oktober
November
December
Receptuur Receptuur
Zuurkool salade Soep van spliterwten Forel met sausvan tuin kruiden en knackenbrood Gevulde varkensoester met kerrie-champignon saus Notensoep metchocolade
Salade vangegrilde Roodbaars metverse kruiden en botersaus Ravioli vangeroosterde kwartel en eendenlever met lenteui Lamsrug fillet meteen krokante laag van vers spek, knoflook en kruiden ijs vangeitenkaas ,kruidige vijgensaus en kletskoppen
Souffle vanfontinakaas met een gemengde salade en een dressing van honing edik Een heldere saffraanbouillon met zeevruchten Drie verrassingenvan het lam Chocolade lasagnamet zoethout ijs en kumquat
Carpaccio van tonijn Risottomet fungi en sinasappel Tortelloni gevuldmet ricotta en spinazie met saliesaus Kwartelin krokant pastranestje Semiferedo vanwitte chocolade met noten
Groeneen witte asperges met palmhart, postelein roodlof en amandelen Terine vanasperges en scampi Consomme floreal Zalm bonbon metlamsoren en gebakken asperges Aspergeroomijs
Artisjokmet Krab Gebraden Lamstongmet kleine roodbaars en mais pure Creme volaille a la mere Blanc Tarte tatin a la vanille
Bonbon de ton a l’haring sur une salade d’haricots Creme portugaise aux moules et aux cougettes Supreme de volaille au jambon dárdennes at sa saucexeres Saumon braise au four at sa sauce avocat-fenouil Merengue au citron
Salade tiede de carard sauvage cristtiana Creme de cantharelles Talapi grillee au timbale de tomates et sauce hollandaise Refraisement de melon Filet de chevreuil et sa sause morilles Creme aux amandes et petites poires cuites