Salade van gegrilde roodbaars met verse kruiden en botersaus Ravioli van geroosterde kwartel en eendenlever met lenteui Lamsrug fillet met een krokante laag van vers spek, knoflook en kruiden ijs van geitenkaas ,kruidige vijgensaus en kletskoppen
Januari
Februari
Kookvereniging de Eenhoorn                                 menu en receptuur   2002
-
Maart
September
Juni
Mei
April
Oktober
November
Popadoms met chutnys en raita Geelafi sheekh kabab Raita soep Tandoori murgh naan, Jhinga dhania masala, rogan jhost,palak alu,Guda, basmati Rajbhog Souffle van fontinakaas met een gemengde salade en een dressing van honing edik Een heldere saffraan bouillon met zeevruchten Drie verrassingen van het lam Chocolade lasagna met zoethout ijs en kumquat
Souffle van fontinakaas met een gemengde salade en een dressing van honing edik Een heldere saffraan bouillon met zeevruchten Drie verrassingen van het lam Chocolade lasagna met zoethout ijs en kumquat
Carpaccio van tonijn Risotto met fungi en sinasappel Tortelloni gevuld met ricotta en spinazie met saliesaus Kwartel in krokant pastranestje Semiferedo van witte chocolade met noten
Salade van gegrilde mul met tomaten Spagetti met sardines in perkament Zalm in zuringsaus op de wijze van Troisgros Perzik penelope Popadoms met chutnys en raita Geelafi sheekh kabab Raita soep Tandoori murgh naan, Jhinga dhania masala, rogan jhost,palak alu,Guda, basmati Rajbhog Souffle van fontinakaas met een gemengde salade en een dressing van honing edik Een heldere saffraan bouillon met zeevruchten Drie verrassingen van het lam Salade tiède de filet de boeuf Crème bouillabaisse aux moules Terrine de saumon fumé à la sauce "sept" et aux figues Filet de porc en croûte Sorbet de basil et de citrons verts Chocolade lasagna met zoethout ijs en kumquat
December
Roos van gerookte zalm en salade van gerookte makreel op een blini Paprikasoep met walnotenpesto Duif in pastatoffees à la Meuse Hertenbiefstukjes met paddestoelencourgettes en chateau aardappelen Chocolade Truffeltaartje
Carpaccio de 3 espèces de gibier à la courge et aux myrtilles Cappuccino mousseux aux crevettesau cresson et Aux amandes sorbet de canneberge à la Terschelling Trinité de lièvre enrobé de céleri-ravesauce aux pommes Pommes et Stilton en croûte à la sauce porto
Souffle van fontinakaas met een gemengde salade en een dressing van honing edik
Een heldere saffraan bouillon met zeevruchten
Drie verrassingen van het lam
Chocolade lasagna met zoethout ijs en kumquat