Receptuur Receptuur
Januari
Receptuur Receptuur
Februari
Kookvereniging de Eenhoorn menu en receptuur  2003
-
Maart
Receptuur Receptuur
September
Juni
Mei
April
Oktober
November
December
Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur
Pâté de ferme d’Henri Pâté de ferme d’Henri Soupe de faisan “La Chouffe” Tiercé de faisan à l’alsacienne Tournedos Gebroeders Grimm Grand dessert: mousse de Philadelphia au citron vert gateau indonésien croquette de chocolat fondant caramel mou au framboises
Moules froid à la Maroccaine avec Beghrir Crème de Chicons Ravioli aux crevettes roses et aux champignons chinoises sauce crèmeuse Filet de porc et sablés de pommes de terre et sauce bearnaise Glace de pommes en crèpes dentelles
Mian Pla Tho Thaise Cocossoep Aziatische Loempia’s Kean Mancha Pudding
Receptuur Receptuur
Asperges met tuinkruidenmarinade en gepocheerd ei Helder ossenstaartbouillon Zeebaars in zout gegaard met basilicum pesto Open confituurtaart van aardbeien met vanille ijs Tartaartje van Hollandse nieuwe met bieten chips Jonge kropslaharten met 1, 2, 3, pekingeend Gebakken scholfilet met fondu van tomaat en beureblanc d’estragon Kalfs-picata met romige citroen-risotto en portabello Pot-au-feu van spicy aardbei en vanille ijs (Dit menu is gemaakt met Loek Beemster, meesterkok) Cannelloni gevuld met lamsvlees en groenten op een tomaten paprikasaus Romeinse vissoep Gegrild gevulde inktvis Kalfsborst gevuld met spinazie en champignons Schuumtaart Cappuccino van champpignons Gegratineerde Oesters met prei en champignons en witte wijn saus Pasta met eekhoorntjes brood en luchtige gruyere saus Kabeljauw timbaaltje van oesterzwam en morieltjes Kastanje chocolade pate met Hazelnoot saus Vis cappuccino met scampi Zeetong rolletjes gevuld met spinazie en slakken Varkens oester met caramelsaus Sorbet van citroen met cremede menthe Hazanrug fillet met pruimendane moes en armagnacsaus Noten parfait met sherry saus Gefrituurde st jacobs schelpen op een bedje van mihoen Kalfszwezerik op een bedje van tagliatelle met Madeira saus Wild bouillon Sorbet van Champagne Gebakken ree biefstuk met perzik en cranberry compote Bitterkoekjes creatie