Pâté de ferme d’Henri Pâté de ferme d’Henri Soupe de faisan “La Chouffe”Tiercé de faisan à l’alsacienneTournedos Gebroeders Grimm Grand dessert: mousse de Philadelphia au citron vert gateau indonésien croquette de chocolat fondant caramel mou au framboises
Moules froid à la Maroccaine avec BeghrirCrème de ChiconsRavioli aux crevettes roses et aux champignons chinoises sauce crèmeuseFilet de porc et sablés de pommes de terre et sauce bearnaiseGlace de pommes en crèpes dentelles
Asperges met tuinkruidenmarinade en gepocheerd ei Helder ossenstaartbouillon Zeebaars in zout gegaard met basilicum pestoOpen confituurtaart van aardbeien met vanille ijs Tartaartje van Hollandse nieuwe met bieten chipsJonge kropslaharten met 1, 2, 3, pekingeend Gebakken scholfilet met fondu van tomaat en beureblanc d’estragon Kalfs-picata met romige citroen-risotto en portabello Pot-au-feu van spicy aardbei en vanille ijs (Dit menu is gemaakt met Loek Beemster, meesterkok)Cannelloni gevuld met lamsvlees en groenten op een tomaten paprikasaus Romeinse vissoep Gegrild gevulde inktvis Kalfsborst gevuld met spinazie en champignons Schuumtaart Cappuccino van champpignons Gegratineerde Oesters met prei en champignons en witte wijn saus Pasta met eekhoorntjes brood en luchtige gruyere saus Kabeljauw timbaaltje van oesterzwam en morieltjes Kastanje chocolade pate met Hazelnoot saus Vis cappuccino met scampi Zeetong rolletjes gevuld met spinazie en slakken Varkens oester met caramelsaus Sorbet van citroen met cremede menthe Hazanrug fillet met pruimendane moes en armagnacsaus Noten parfait met sherry saus Gefrituurde st jacobs schelpen op een bedje van mihoen Kalfszwezerik op een bedje van tagliatelle met Madeira saus Wild bouillon Sorbet van Champagne Gebakken ree biefstuk met perzik en cranberry compote Bitterkoekjes creatie