Receptuur Receptuur
Januari
Receptuur Receptuur
Februari
Kookvereniging de Eenhoorn                      menu & receptuur 2004
-
Maart
Receptuur Receptuur
September
Juni
Mei
April
Oktober
November
December
Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur
Haring, Haring, Haring Asperges en paddenstoelen in een saus van Mont Bazillac Sorbet van munt en citroen Gegrilde Zeewolf en asperges met Béarnaise-dragon saus Aardbeiensoep met vanille-ijs en amandelkrullen Tartaar van Tonijn met komkommer Salade van Krab met grapefruit dressing Soep van Waterkers met gerookte paling Filet van Kalf met karwij/zachte mosterd saus Espresso taartje met koffielikeur siroop
Salade(lever), Salade(garnaal) en Salade Flensjes met Mossel ragout Roerbak groente in een korst bakje Wild ragout met truffelpuree Bramenijs en lychee gember sorbet met saus van Muskaatdruiven Amuse van kreeftschuim Terrine van kreeft met tomatensaus Bombe van gekonfijte eend Haas met gekarameliseerde appel Terrine van kazen en appelsiroop Champagne - charlotte Kwartel borstje met een taartje van rode paprika Bladerdeegschuitje met paddestoelen ragout Zalmfilet op puree met Bieslookroom Fazant met zuurkool Gepocheerde appel met tuilles geparfumeerd met tijm en rozemarijn en kaneelijs
Gegratineerde oesters in witte wijnsaus met groentegarnering en spek Gebraden eendenborst op een bedje van prei en champignons met een Oosterse saus’ Couscous met kip, lamsgehakt, lams nek filet, chipolata worstjes en diverse groenten Dessert Tripotage Lauwwarme salade met scampi’s, sinaasappelconfituur en kerriedressing Runderbouillon met madeira en truffelquenelles Zeevisfilet in een krokant aardappeljasje metchampagnebotersaus Ossenhaas in rozemarijnsaus Citroentaart op traditionele wijze Huis gerookte zalm met een crème van groene asperges Cappuccino van amandel Sorbet Marsala Rolletjes van kalfsvlees met garnalen Gegratineerd perenparfait geserveerd met saffraan/vanillesaus
Regalade van gerookte paling en wortel met zalmmousse Langoustines en een warm taartje van kippenlever met Langoustineroom Kreeftensoufflé Pot au feu van kip met wintergroenten Cider charlotte Carpaccio van tonijn Gevulde paddestoelen Piepkuiken met amandelprosciuttovulling Compositie van brie en blue de bresse Rabarber kruimeldessert met walnoten en rabarberijs van rabarbercompote