Receptuur Receptuur
Januari
Receptuur Receptuur
Februari
Kookvereniging de Eenhoorn                                              menu & receptuur 2006
-
Maart
Receptuur Receptuur
September
Juni
Mei
April
Oktober
November
December
Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur
Terrine van tilapia en gerookte zalm Heldere champignonsoep Suprême van kwartel en ganzenlever in cognacsaus met selderijpuree Sorbet van passievruchten Runder entrecote met zuurkool, rösti en champignons en een jus van rozemarijn Roompuddinkje met chocoladesaus
Eieren in een cocotte met paddenstoelen Salade met Gamba’s in bladerdeeg Kaas in witte wijn soep met Zaanse mosterd Gegrilde zeeduivel met luchtige spinazieflan Amandel flensjes met sabayon en frambozensaus Amuse van eendenlever en rabarber compote Zwaardvisragout op gegrilde aubergines Vissoep met mosselen Lamsbout arlésienne Kahlua bavarois en Sabayon Saltimbocca van kalfsvlees en gefrituurde salie Spinaziesoep met een taartje van ossenstaart Aubergine met risotto Geglaceerde zeeduivel met kletskopjes van Oude kaas Mokka Charlotte met ijs en noten Haring, Haring, Haring Asperges en paddestoelen in een saus van Mont Bazillac Sorbet van munt en citroen Gegrilde Zeewolf en asperges met Béarnaise-dragon saus Aardbeiensoep met vanille-ijs en amandelkrullen
Tartaar van Tonijn met komkommer Salade van Krab met grapefruit dressing Soep van Waterkers met gerookte paling Filet van Kalf met karwij/zachte mosterd saus Espresso taartje met koffielikeur siroop
Amuse van kreeftschuim Terrine van kreeft met tomatensaus Bombe van gekonfijte eend (Ben Eggink) Haas met met gekarameliseerde appel Terrine van kazen en appelsiroop Champagne-charlotte Kwartel borstje met een taartje van rode paprika Bladerdeegschuitje met paddestoelenragout Zalmfilet op puree met Bieslookroom Fazant met zuurkool Gepocheerde appel met tuilles geparfumeerd met tijm en rozemarijn en kaneelijs
Salade, Salade en Salade Flensjes met Mossel ragout Roerbak groente in een korst bakje Wild ragout met truffelpuree Bramenijs en lychee gember sorbet met saus van Muskaatdruiven
Salade van gemarineerde runderhaas met notenoliedressing Gepocheerde zeewolf met taugésausRavioli van slakken Kalfsfilet met courgette gevuld, risotto en champignons-basilicumsaus Gefrituurd deeg met spumante-sorbet