Receptuur Receptuur
Januari
Receptuur Receptuur
Februari
Kookvereniging de Eenhoorn                                  Menu &  receptuur 2007
-
Maart
Receptuur Receptuur
September
Juni
Mei
April
Oktober
November
December
Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur
Sushi Garnalenspies gefrituurd in noedels Salade in een rijstenvel jasje Hartige custard met kip en garnaal Varkenshaas met miso saus Lychee-ijs met sesamwafeltjes Groene Asperges met warme mayonaise en grapefruit Zoete Spaanse ui gevuld met lams zwezerik Heldere kipbouillon met witte port Kabeljauw met knapperige aardappeltjes en mosterdlinzen Stoofpeertjes met roomrijstebrij Rucola mousse met courgette olie Zalm op zuurkool met nouilly-prat saus Gerookt speenvarken met peterselie knoflook chips Kabeljauw met knapperige aardappeltjes en mosterdlinzen Taartje van witte chocolade en peperkoek Schuimige rivier kreeftjes cappuccino Coquilles in prei bouillon Taart van eendenlever met vijgen Gebraden lams filet in een jasje van groene kruiden Amaretto bavarois met sinaasappel - abrikozen saus Saltimbocca van kalfsvlees en gefrituurde salie Spinaziesoep met een taartje van ossenstaart Aubergine met risotto Geglaceerde zeeduivel met kletskopjes van Oude kaas Mokka Charlotte met ijs en noten
Haring, Haring, Haring Asperges en paddenstoelen in een saus van Mont Bazillac Sorbet van munt en citroen Gegrilde Zeewolf en asperges met Béarnaise-dragon saus Aardbeiensoep met vanille-ijs en amandelkrullen Tartaar van Tonijn met komkommer Salade van Krab met grapefruit dressing Soep van Waterkers met gerookte paling Filet van Kalf met karwij/zachte mosterd saus Espresso taartje met koffielikeur siroop
Salade(lever), Salade(garnaal) en Salade Flensjes met Mossel ragout Roerbak groente in een korst bakje Wild ragout met truffelpuree Bramenijs en lychee gember sorbet met saus van Muskaatdruiven Amuse van kreeftschuim Terrine van kreeft met tomatensaus Bombe van gekonfijte eend Haas met gekarameliseerde appel Terrine van kazen en appelsiroop Champagne - charlotte Kwartel borstje met een taartje van rode paprika Bladerdeegschuitje met paddestoelen ragout Zalmfilet op puree met Bieslookroom Fazant met zuurkool Gepocheerde appel met tuilles geparfumeerd met tijm en rozemarijn en kaneelijs