Januari
Februari
-
Maart
September
Juni
Mei
April
Amuse gerookte paling bitterbal
Gamba’s op twee manieren met noedels op een papadum
Zeebaars met oosterse kokossaus
Duivenborst met wildsaus, bramen en schorseneren in de room gegaard
Contra filet van de blonde met aardappel puree en venkel met wilde spinazie
Amaretto parfait met whisky room saus
Amuse van gerookte makreel
Geroosterde gamba`s met sesamkletskoppenmeloen bolletjes en een basilicum-mayonaise
Mini soufflé met Parmezaanse kaas, geitenkaas en stilton
Rouleau van snoekbaars met geblancheerde shanghai paksoy en schaaldierenkerriesaus
Kalfshaas traag gegaard in de oven, geserveerd met wintergroente en truffeljus
Brandy snaps met sinaasappelsalade en gebakken vijgen geserveerd met honingroomijs
Amuse eendenborst filet met paprikaschuim Vitello tonato van kalf pastrami
Crème van lente ui met Hollandse garnalen
Geroosterde Grietbot met huisgemaakte pasta met oregano en tomaten
Lams racks met peterselie korst en kaviaar van aubergine, rösti en eigen jus
Crème brûlée van tonka boon en kokos ijs
Amuse van ree pate met mango/gember pasta
Steak tartaar van Ierse ossenhaas geserveerd met een chip van aardappel en remouladesaus
Pompoen soep met brood croutons
Traag gegaarde makreel en geroosterde gamba geserveerd met ravioli van geiten kaas ,
sherry tomaat smeltende lardo di collonato en een jus van braadkip
Parelhoen op het karkas gebraden geserveerd met een mousseline van epoise
en een doperwten puree , jus van dragon
Geflambeerde banaan met rozemarijn roomijs
Zalm tartaar met rogge brood bieslook mayonaise en radijsjes
Proeverij van Coquille, Gamba en King crabGeserveerd met drie soorten mayonaise en sesamkrokantje
Sardines van de grill met relish van Zeeuwse oester en krokante kappertjes
Zeewolf gepikeerd met citroen, groene asperge met zoet gepoft knoflook
Zacht gegaarde varkens Ribeye, op een stamppotje van aardpeer, witte asperge en een jus van oregano
Chocolade tranen gevuld met advocaat mousse, afgedekt met mango gelei en vers gedraaid papaja sorbetijs
Gebakken tartaartje van gamba en zongedroogde tomaat
Proeverij van yellow vin tonijn, stukje gegrild, tartaar en gekonfijt tonijn
Asperge soep van witte asperges geserveerd met gerookte hoevekip
Gebraden zeeduivel, heldere ravioli van rivierkreeftjes en braadjus met pomodori tomaat
Kwartel met bavarois van asperge en gebakken ganzenlever
Rabarbercompote met kirschsabayon en aardbeienjus, pepertuilles
Amuse van tonijn op brioche broodje
”Tartaar” van zomerse groente met geroosterde Hollandse rode poon, tempura van inktvis en aioli
Rollade van schartong en wilde spinazie met schaaldieren bouillon
Stoverij van tamme konijnenbout met puree van Opperdoezer ronde en eigen jus met basilicum
Hollandse llamsbout met in boter gewelde Opperdoezer ronde,
geconfijte aubergine en eigen jus met verse knoflook
Gemarineerd roodzomerfruit met lavendelroomijs
Amuse van Bawykov zalm in een flensje met mascarpone en kruiden
Carpaccio van rode bietjes met jakobsmossel,truffel en witlofschuim
Krachtige tomatenbouillon met groene kruiden ravioli’s gevuld met geitenkaas en tomaatjes
Geroosterde zeeduivel met blokjes krokant gebakken kalfszwezerik gekonfijte jonge uitjes en beurre rouge
Op het karkas gebraden wilde eendenborst met gestoofd pootje, aardappeltaartje,
gebakken lof en eigen jus met zomercantharellen
Creme brulee geparfumeerd met tonkaboon, tuille en verse frambozen en honingroomijs
- Groenten-krab-taartje met olijfolie en limoen
- Pastrami van wildzwijn met rollade van gemarineerde eendenlever en truffeldressing
- Gegrilde coquilles St Jaques met lintpasta en beurre blanc
- Pittige gevogeltebouillon met kokoscrème en een stukje geroosterde tongscharfilet en groene asperges
- Rosé gebraden hertenrug filet met strudeltje van bos paddestoelen,
twee soorten schorseneer en jus met verse laurier
- Crostine van dadelbrood en boerenbrie met krulsla, pijnboompitjes en acaciahoning
- Tiramisu met chocolade roomijs en vanillesaus
- Cappuccino van linzen met gerookte paling
- Salade met kort gegrilde zalm en schuim van komkommer en saffraanmayonaise
- Kerrie gambasoepje met gebakken appelbolletjes en knoflook room
- Op karkas gebakken roodpootpatrijs met gekonfijt pootje
op een julienne van witlof met eigen jus en oude balcamico
- Hazenrugfilet met stampotje van rauwe andijvie en spekjes, met saus van hazenpeper
- Tarte Tatin van Comice peren en karamelsaus met stoofperenijs
Oktober
November
December