Januari
Februari
-
Maart
September
Juni
Mei
April
Oktober
November
December
Zacht gegaarde makreel onder wasabi gelei licht gerookt met citrus aroma
Cannelloni van tonijn met avocado en ketjap gelei
Venkelsoep met gebakken kabeljauw
Medaillon van kalfslever op zalf van ui met appel bolletjes en uitgebakken spek
Bresse duif op spitskool aardappel gevuld met het gekonfijte boutje en saus van sherry
Peer kaneel terrine met vanille saus
Eitje gevuld met roerei, crème fraiche en gerookte zalm blokjes
Salade geroosterde dorade met schelvis lever, appel, komkommer en een kerrie dressing
Tournedos van zalm en noord zeetong op mini paksoi en saus van kreeft en kokos
Lamsrib uit de oven op een stamppot van rucolla lamskaantjes en lamsjus met tijm
Banaan in karamel-rumsiroop met gekarameliseerde bananen bavarois
Amuse van zalm met kwartelei variaties
Couscous met licht gegrilde zalm en waterkersmayonaise
Spinaziesoep met een quenelle geitenkaas
Sliptong op de graat gebakken met puree van peterseliewortel, gefrituurde filet
en peterselieolie met limoen
Parelhoenderborst gevuld met truffelfarce , aardappellasagne met kruiden en roomsaus
Kersen clafoutis met amandelen en bitterkoekjes roomijs
Gekonfijte en licht gerookte konijnfilet met een salade van gebakken paddenstoelen en kruiden gnocchi
Crèmesoep van topinamboer (aardpeer) met een fleuron van gerookte paling
Taartje van groene asperges en snoekbaars met een luchtige Hollandaise saus
Op lage temperatuur gegaarde Iberico varkensnek met gegrilde groenten en roseval
aardappeltjes
Bread & butter pudding van Westfriese krentenmik geserveerd met vanillesaus en
vanilleijs
Salade van Hollandse asperges met een torentje van gerookte zalm en ei met
truffeldressing
Crème van Hollandse asperges met gerookte forel gevulde penne
Terrine van kreeft op Hollandse asperges met licht gerookte kreeftenboter
Peking eend met zoete asperges, limoen saus en aardappel schuim
Drie bereidingen van aardbeien soepje , mousse en sorbetijs
Geschroeide sashimi van zalm met mousse van komkommer, soja, limoen en wasabi-mayonaise
Gestoomde forel met rode grapefruit, hazelnoot, radijs, rauw gemarineerde venkel en lichte jus
van venkel en pernod
Eend met warme sushi’s van pandanrijst, gekonfijte paprika, sojaboontjes en gevogeltejus met soja
Gebraden Hollandse lamsbout met een merquez worstje, kroketje van lamstong en piccalilly,
mousseline van bospeen, groene asperge en naturelle lamsjus
Panna cotta van aardbeien met vanille-ijs
Carpaccio van rode en gele biet met tartaar van jodenhaas met gehakte oester en
gepocheerde eidooier.
Crèmesoep van mosselen met kerrie, mosterd en jonge prei en schuim van oester
Zeebaars op de huidgebakken met komkommersla en trostomaten-botersaus
Reebout met jonge groenten en balkenbrij met een jus van frambozen bier
Soepje van kersen uit Wognum met karamel-balsamicoijs
Gemengde salade, rouleau van konijn en parmaham met gekonfijte tomaat en basilicum
Langoustines en roquefortcrème, witlof met geraspte sinaasappelschil en langoustinejus
Pompoensoep met cantharellen
Gebraden wilde eend,rode bieten met sjalottencompote en uienpuree het boutje
gekonfijt en fondant aardappeltjes
Pannacotta met grand marnier, uitgesneden bloedsinaasappel en gekonfijte citruszestes
Amuse van in rode biet gemarineerde zalm met appeltjes
Schaal en schelpdieren op een mousseline van avocado met krokante panko met
tonijn en kerrie fume
Zeeduivel met spek omwikkelt op geroerbakte spinazie met basilicum en een jus van bospeentjes
Hertenrug filet met rolletjes groene kool, amandel aardappeltjes en saus van ezelen bockbier
Tarta tatin van peer met roquefort kaas en ingekookte portsiroop
Charlotte van frambozen met luchtige witte chocolade mousse en vanille saus
Makreel met hangop, krab salade onder olijfolie gelei en pikante komkommer
Ragout van bloemkool roosjes en couquille met zacht gegaarde heilbot filet ,
bestrooid met citruspoeder en noully prat saus
Romige aardappelsoep met peterselie room
Wildzwijns filet in kool gegaard op een salade van linzen met aardappel kaantjes en
mosterd saus
Compositie van chocolade met tia maria sabayon