December
November
Oktober
September
Juni
Mei
April
Maart
Februari
Januari
Crème van strand krabbetjes met grijze garnaaltjes
Ballottine en carpaccio van langoustines met risotto van basmatirijst
Gebakken kalfsnier en zwezerik op salade van fijne groenten en linzen met grove mosterd
Zeeduivel staartjes gepaneerd met gedroogde worst met zalf van wortel en sinaasappel
Amandel chocolade taart met vanille saus
Amuse van Ben
Taartje van gerookte makreel
Aardappelcrêpes met gepocheerde tongfilets, witte wijnsaus en witte druifjes (Sole Véronique)
Tamme eendenborst met hazelnootpoeder, schorseneren en romige saus van paddenstoelen
Warme appeltaartjes met karamelsaus
Cannelés met Koffie
Salade van piepkuiken ( poussin )met mini pakso en zoetzure saus
Kervel soepje met een bosje gestoofde paling
Skrei kabeljauws rug op bloemkool risotto en kerrie boter jus
Lams rib uit de oven met gekonfijte lamsnek geprakte aardappel en groene boontjes
Bitterkoekjes griesmeel pudding met in amareto gepocheerde peer en siroop van het sap
Drie bereidingen van gerookte zalm uit “Zalmrokerij Smoking” te Bovenkarspel
Salade van lamstong en groene asperge met een bitterballetje van kalfzwezerik en truffel
Licht gerookte heilbotfilet met asperges, zeekraal en aspergeveloute
Parelhoenborst met voorjaarsgroente en truffel aardappeltjes
Peren frangipane taart met vanille roomijs
Salade eendenborst met compote van rabarber
Koud paprika soepje met krab cocktail en avocado
Fleur de courgette gevuld met mousse van snoekbaars en gamba met kerrie saus
Kalfsrib eye met gebakken asperges , kruiden gnocchi en bearnaise saus
Gemarineerde ananas met amaretto ijs , karamel en vanille room
Amuse van eendenlever met preisaus
Terrine van Opperdoeze ronde, zuurkool en gerookte paling met truffeldressing
Rode bietensoep met crème fraîche en geitenkaas
D 'Anjou Duif met tomatenbouillon en Pappardelle met groenten
Rouleau van diverse kaas soorten
Gemarineerde aardbei met zwarte olijven karamel en room
Bonbon van roquefort in een gelei van banyul met peren compote
Salade van gemarineerde rode mul filet met rucola en koriander
Scheermessen, langoustine, fijne groente en schaaldier jus
Gestoofde kooi eend met sinaasappel , eigen jus, zoete witlof en knolselderie frieten
Bosbessen clafoutis met amandel en yoghurt ijs met kardemon peul
Amuse -- Macaron met truffelroomkaas en jam van groene olijf en peer
Filet van kalfsvlees met gerookte eidooier creme , croutons en gel van augurk
Gegrilde grietfilet met witlof, Pata negra en Parmezaanse kaas
Gebakken eendenlever met krokante ontbijtkoek , tutti frutti en jus van steranijs
Rosé gebraden Runder sucade met crème van wortel, gefrituurde ui en rozemarijn jus
Sponscake ,met passievrucht creme en ganache van vanilleijs
Peterselie soepje met knoflookschuim en wijngaard slakje
Salade wilde duif met vijg ,macadamia noten en lever pastei
Dorade filet op de huid gebakken op Alkmaars gort met zeekraal en beurre Blanc
Licht gerookte wildzwijn rug op een stamppotje van boerenkool en spekjes
Karamel, gegratineerde banaan roomijs met boeren jongens en Oostenrijkse buchteln
Salade van Opperdoezer ronde, gerookte paling en Hollandaise saus
Gemarineerde tonijn wasabi - panne cotta , sesamkletskop en rettich
Zeewolf filet gepocheerd fijne groenten op couscous salade met dragonmosterd saus
Reebout op groene kool met cantharellen, puree van zoete aardappelen jus van herfst bock
Gemarineerde perzik met noga roomijs en sinaasappel honingkletskop