Recetuur Juni Recetuur Juni
Kookvereniging de Eenhoorn
menu en receptuur 2013
 Recetuur  Oktober Recetuur  Oktober Recetuur Mei Recetuur Mei Recetuur maart Recetuur maart Recetuur Februari Recetuur Februari Recetuur  Januari Recetuur  Januari Recetuur  December Recetuur  December Recetuur  November Recetuur  November Recetuur  aeptember Recetuur  aeptember Recetuur Apeil Recetuur Apeil
In sesam gebakken tonijn met rivierkreeftjes en wasabie Kwartel op gebakken witlof met vanille en cassis saus Zalm in het zuur met knolselderiepuree en gefrituurdelinten van knolselderie Kalfs lende met Bearnaise saus Pommes Duchesse en groentemacedoine Chocolade moussetaartje met peren sorbet Schuimig mosselsoepje met kerrie en bosui Gepocheerde Gillardeau-oester met een cannelloni van spinazie Rode mul met paella en paprikacoulis Gebraden U.S.A. sukade met tapenade van cantharellenen zwarte knoflook Tarte tatin van abrikozen met vanille ijs iWaddenzeegarnalen in runder rookvlees Ossenworst met kreeft, Amsterdams tafelzuur en vadouvan mayonaise Gebraden eendenborstfilet met krokante boekweitgorteknoedels,snijboon en jus van bospeen Kaassoes met messeklever uit de Midden-beemster Chocoladepudding met gemarineerd rood fruit en honing-mascarponecrème Crème brulee van parelhoenlever parfiat met pompoen broodje Venkel soep met kleine schelpdieren Zalm met Bois Boudran saus Hongaars Mangalica varkens lende met rode uien compote en roseval aardappelen Wentelteefjes met perzik compote en kruidnagel ijs Sushi , sashimi Japanse loempia’s met dip Heldere bouillon met sint-jakobsschelpen Parelhoen terriyaki met japanse gebakken rijst Nashi -gember -strudel met ijs van groene thee
Kastanjeveloutè met eendenconfit Zalm van smokerij Smoking met rettiche pakketje, tempura van sjalot en komkommer bereiding Tartaar van coquille met langoustine en jus van langoustine Rood poot patrijs met cannelloni van groene kool met rode wijn saus Hert gelakt met PX sherry en hazelnoot met gekonfijte aardappel, gel van pompoen en rode biet Prosecco parfait met limoen schuim en saus van vlierbessen en rode port Amuse van gamba met kokosroom en limoen Venusschelpen bij een taartje van fruit de mer met abrikoos en zwarte olijven Zuurkoolsalade met gerookte paling en eigen dressing Taartje van roergebakken ijsbergsla, gekonfijte venkel, kabeljauw, paddo’s in roomsaus en parmaham Pikante eend met mango Sinaasappelcake met yoghurtparfait en aardbeien Romanov Vis koekjes met chili saus Vis bouillabaise met de smaak van Kaapstad Curry van kikkererwten Bobotie met komkommer en gele basmatie rijst Limoen meringue taart met koeksisters Crème brulee van parelhoenlever parfiat met pompoen broodje Venkel soep met kleine schelpdieren Zalm met Bois Boudran – saus Hongaars Mangalica varkens lende met rode uien compote en r oseval aardappelen Wentelteefjes met perzik compote en kruidnagel ijs Carpaccio gele biet met steak tartaar van rund met gepocheerd dooiertje van kwartel ei Kletskop op meloen en avocadobolletjes en gefrituurd gamba’s Skrei kabeljauw met puree van split erwten, spekjes en parels van mierikswortel Tamme eendenborst op een spaghetie van groenten met zoete limoen saus Pompoen kwark taart met gepocheerde peer en amandel ammereto ijs