In sesam gebakken tonijn met rivierkreeftjes en wasabie Kwartel op gebakken witlof met vanille en cassis saus Zalm in het zuur met knolselderiepuree en gefrituurdelinten van knolselderie Kalfs lende met Bearnaise saus Pommes Duchesseen groentemacedoineChocolade moussetaartje met peren sorbetSchuimig mosselsoepje met kerrie en bosuiGepocheerde Gillardeau-oester met een cannelloni van spinazie Rode mul met paella en paprikacoulisGebraden U.S.A. sukade met tapenade van cantharellenen zwarte knoflook Tarte tatin van abrikozen met vanille ijsiWaddenzeegarnalen in runder rookvlees Ossenworst met kreeft, Amsterdams tafelzuur en vadouvan mayonaiseGebraden eendenborstfilet met krokante boekweitgorteknoedels,snijboon en jus van bospeen Kaassoes met messeklever uit de Midden-beemster Chocoladepudding met gemarineerd rood fruit en honing-mascarponecrèmeCrème brulee van parelhoenlever parfiat met pompoen broodje Venkel soep met kleine schelpdierenZalm met Bois Boudran saus Hongaars Mangalica varkens lende met rode uien compote enroseval aardappelen Wentelteefjes met perzik compote en kruidnagel ijsSushi , sashimi Japanse loempia’s met dip Heldere bouillon met sint-jakobsschelpen Parelhoen terriyaki met japanse gebakken rijst Nashi -gember -strudel met ijs van groene thee
Kastanjeveloutè met eendenconfit Zalm van smokerij Smoking met rettiche pakketje, tempura van sjalot en komkommer bereiding Tartaar van coquille met langoustine en jus van langoustine Rood poot patrijs met cannelloni van groene kool met rode wijn sausHert gelakt met PX sherry en hazelnoot met gekonfijte aardappel, gel van pompoen en rode biet Prosecco parfait met limoen schuim en saus van vlierbessen en rode portAmuse van gamba met kokosroom en limoenVenusschelpen bij een taartje van fruit de mer met abrikoos en zwarte olijvenZuurkoolsalade met gerookte paling en eigen dressingTaartje van roergebakken ijsbergsla, gekonfijte venkel, kabeljauw, paddo’s in roomsaus en parmahamPikante eend met mango Sinaasappelcake met yoghurtparfait en aardbeien RomanovVis koekjes met chili saus Vis bouillabaise met de smaak van Kaapstad Curry van kikkererwten Bobotie met komkommer en gele basmatie rijst Limoen meringue taart met koeksistersCrème brulee van parelhoenlever parfiat met pompoen broodjeVenkel soep met kleine schelpdierenZalm met Bois Boudran – sausHongaars Mangalica varkens lende met rode uien compote en roseval aardappelen Wentelteefjes met perzik compote en kruidnagel ijs Carpaccio gele biet met steak tartaar van rund met gepocheerd dooiertje van kwartel eiKletskop op meloen en avocadobolletjes en gefrituurd gamba’s Skrei kabeljauw met puree van split erwten, spekjes en parels van mierikswortel Tamme eendenborst op een spaghetie van groenten met zoete limoen sausPompoen kwark taart met gepocheerde peer en amandel ammereto ijs