DECEMBER NOVEMBER
Gerechten 2014
OKTOBER SEPTEMBER JUNI MEI APRIL MAART FEBRUARI JANUARI
Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur
Tomaatjes van kippenlever parfait met brioche broodje
Makreel Hollandse garnalen asperge tips en makreel mayonaise
Gegrilde courgette met gekaremeliseerde witlof, zwezerik en ganzenlever
Presa(iberico lendekap) met Hongaarse zuurkool knolselderie puree en mosterd saus
Kletskop gevuld met chocolade mango mousse salade van bloedsinaasappel en passie fruit
Knoflook peterselie soepje met slakjes Geroosterde tonijn op een salade van Quinoa met citroen en koriander en bordelaisedressing In rode wijn gepocheerde zeewolf op aardappel mousseline en schorseneer Tournedos van haas op savooiekool met een saus van chocolade en gekaramelliseerde appelpartjes Speculaas parfait met siroop van vijgen en port en met bockbiersabayon
Salade met konijnfilet, gedroogde ham, mango en gemberdressing Mosselsoepje met koriander Zacht gegaarde zeeduivel op een tartaar van pomodorie tomaat Wildzwijnrug, licht gerookt met zuurkool en knolselderie puree en buikspek Gepocheerde peer met amandelen en chocolade sorbetijs met cognac
Terrine van gebrande paprika , geroosterde sardine filets entomatenvinaigrette Gestoofde IJsselmeerpaling in een crèmesoepje met zomer groenten en groene kruiden Gepocheerde heilbot op wilde spinazie met basilicum, witte wijn sabayon en gerookte zalmreepjes Kooieend gelakt met honing en citroentijm op gebakken roodlof met sinaasappelsaus Tarte tatin van perzik met karamelsaus en vanille roomijs
Truffel van “Hollandse Nieuwe” op salade van rode biet en roggebroodkruim Kletskop gevuld met salade van grijze garnalen en avocado Babykreeft op de wijze van Thermidor Eendenborst met kruim van amandelnoga,zomergroenten , portjus en aardappelrozemarijnkroketjes Café Glacé met amandel krul en hazelnootbonbon
Salade van kwartel met gebakken asperges, gepocheerd kwartel eitje en gedroogde pata negra Crème van asperge met een bosje gerookte paling en fleuron Gegrilde groene asperges met een rouleau van zalm en schartong met schuimige beurre blanc Gerookte kalfslende met asperges geprakte aardappel en shiitake Aardbeienpeper met mintroomijs en Vlaamse wafel
Amuse van bieten macaron gevuld met ganzenlever mousse hangop met yuzu en bos bes Geroosterde coquille met texture van selderieknol, serranoham, gel van citroen en fenegriek saus Witte asperges, gamba, hazelnoot, ansjovis, appel, gefrituurde peterselie en hollandaise saus Zeetong met eendenlever en pesto, lamellen van portobello paddenstoelen en een gel van citroen Geroosterde bavette, warme aardappel salade, paksoi en Amsterdams uitje geserveerd met een miso jus Verse mango geserveerd met ananas soep, kokos roomijs en een crunch van kokos Gebakken bloedworst, zoete peer en eendenlever Schuimig witlofsoepje met blauwe kaas en walnoot Zeeduivel in groene kool op couscoussalade van groene bloemkool Lamsrugfilet met pesto, gebakken in filodeeg met jonge groente en knoflookaardappelpuree Gember parfait met gemarineerde mango en papaja Belini met crème fraîche, bieslook en gemarineerde zalmkuit Salade rouleau van parelhoen, kastanje champignons en vijgen Cannelloni met tijgergarnalen en een dragon Hollandaise saus Ierse runderentrecote, zoete aardappel ,saus van kalfswang, gefrituurde prei en sjalot Tarte tatin van ananas met ijs van steranijs en luchtige saus met five spices kruiden
Platte oester op winter postelein met champagne sabayon en haringkaviaar Lauw warme coquille op avocado en tomaat met mousse van gebrande rode paprika Op de huid gebakken zeebaars op zwarte linzen met fijne groenten en grove mosterd en lauriersaus Houtduif op carpaccio van rode en gele biet met krulletjes eendenlever en witte druiven en balsamicosiroop Rugfilet van hertenkalf , pied de mouton paddenstoelen , puree van zoete aardappel , Gieser Wildeman en wild jus met vossenbessen Degustation van passiefruit, mousse, crème brûlée, taart, sorbetijs en siroop