Receptuur Receptuur
December November Oktober September Juni Mei April Maart Februari Januari
Lolly van eendenlever in port gelei Salade van zacht gegaarde sliptongfilets en gebakken gamba staartjes Stamppotje van prei met licht gepocheerde oester 0000 en hollandaise saus Gevogelte bouillon met reepjes fazant en padenstoelen gegratineerd met mosterd-kerrie room Hazenrugfilet met een saus van hazenpeper rode kool met appeltjes en bloedworst Crêpe Suzette met een bolletje roomijs
Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur
Rundertartaar met oester en zeeschuim Gevogeltesalade met geroosterde macadamia’s en papaya Wortel gember soepje met geroosterde coquille Konijnfilet in buikspek met doperwtjes, salie en munt Puntje chocolade flensjes taart met ijs van amarene kersen
Parelhoender leverpastei met krokante kruidkoek en vijgen chutney Rode mul gebakken op broodkorst met in sinaasappel gekonfijte venkel en pesto Crème soepje van witte bonen met a la minute gerookte dorade filet Lamsrug met kruiden korst gebakken in filo deeg met groene wintergroente en malaga jus Cannelloni van mango gevuld met Thaise rijstpudding met kokos en citroengras blokjes mango en pistache nootjes en gefrituurde ijsbolletjes
Gefrituurd zacht gekookt eitje met crème van zalm en haringkaviaar Makreel cru met oosterse dressing en zoetzuur Geroosterde rogfilet met saus van kappertjes en ganzenlever en gekonfijte prei Lamsrib en lamshaas met gegrilde groenten en tomaat Crème brûlée van limoncello met aardbeitjes en yogurtijs met limoen Garnalenbitterbal met piccalillycrème Krokant geroosterde doradefilet met warme mosterdbieslookaardappeltjes en kruiden Pot au feu van piepkuiken USA Beef met gestoofde rode uien, bearnaise saus en frieten Omgekeerde “Dame blanche” met amandeltuille
Gin-tonic met komkommer Coquille in de schelp bereid met jonge groenten en Noilly Prat Mousseline van snoekbaars met gerookte zalm en luchtige aspergesaus Eendenborst op roergebakken asperges met geprakte aardappel en limoenjus Taartje van frambozen, mousse, ijs en kletskop
Cannelloni van zoute haring en rode biet op appelsalade Salade gefrituurde kwartel met groene asperge en serranoham en gepocheerd kwarteleitje Zeebaarsfilet met vanilleboter en broccoli met chili Lamsbout op een ratatouille van zomergroente Clafoutis met kersen en sorbet van zwart en blauw fruit
Gebakken bloedworst op compôte van Doyenné du Comice en leverpastei Salade van koud gerookte zalm met gefrituurde sliptongfilets Bisque van langoustines met kokos en citroengras Fazantenhen op het karkas gebraden met zuurkool,knolselderiepuree en een rookworstje Stoofpeertjes met kaneelroomijs en wentelteefjes
Koud gerookte zalm met trekdrop op venkel en limoen Watermeloen gemarineerd in de sangria met pata negra en salade Medaillon van zeeduivel op pomodorie tomaat en basilicumolie Wilde eend, het boutje gekonfijt en de borst op karkas gebraden met witlof, gekarameliseerde sinaasappel en ingekookte port Kersen met kersensorbet, pure chocolademousse en itte chocolade
Cappuccino di asparagi Coquilles met chilipeper, linzen, sali en broccoli Pesce al cartoccio Tagliatella met romige roergebakken spinazie en rievierkreeftjes Sformatino mediterraneo met kalfshaas Mascarpone met lange vingers, aardbeien mousse , zwarte olijven karamel en room
foto en receptuur 2015