Recetuur Juni Recetuur Juni Recetuur  November Recetuur  November Recetuur  December Recetuur  December Recetuur  aeptember Recetuur  aeptember
Kookvereniging de Eenhoorn
menu en receptuur 2015
 Recetuur  Oktober Recetuur  Oktober Recetuur Mei Recetuur Mei Recetuur maart Recetuur maart Recetuur Apeil Recetuur Apeil Recetuur Februari Recetuur Februari Recetuur  Januari Recetuur  Januari
Gebakken bloedworst op compôte van Doyenné du Comice en leverpastei Salade van koud gerookte zalm met gefrituurde sliptongfilets Bisque van langoustines met kokos en citroengras Fazantenhen op het karkas gebraden met zuurkool, knolselderiepuree en een rookworstje Stoofpeertjes met kaneelroomijs en wentelteefjes
Gefrituurd zacht gekookt eitje met crème van zalm en haringkaviaar Makreel cru met oosterse dressing en zoetzuur Geroosterde rogfilet met saus van kappertjes en ganzenlever en gekonfijte prei Lamsrib en lamshaas met gegrilde groenten en tomaat Crème brûlée van limoncello met aardbeitjes en yogurtijs met limoen
Gin-tonic met komkommer Coquille in de schelp bereid met jonge groenten en Noilly Prat Mousseline van snoekbaars met gerookte zalm en luchtige aspergesaus Eendenborst op roergebakken asperges met geprakte aardappel en limoenjus Taartje van frambozen, mousse, ijs en kletskop
Koud gerookte zalm met trekdrop op venkel en limoen Watermeloen gemarineerd in de sangria met pata negra en salade Medaillon van zeeduivel op pomodorie tomaat en basilicumolie Wilde eend, het boutje gekonfijt en de borst op karkas gebraden met witlof, gekarameliseerde sinaasappel en ingekookte port Kersen met kersensorbet, pure chocolademousse en witte chocolade
Bisque van langoustine met gegratineerde Kerrie kokos room Tompouce gevuld met krabsalade, geroosterde gamba’s en dressing van gefermenteerde knoflook Op de huid gebakken wilde zeebaars op romige prei met mosseltjes Tournedos van kwartel en fazant met zuurkool en saus van jeneverbes Hertenhaas gebakken in filodeeg met kastanje- amandelkroketjes en gebakken witlof en stoofpeer Warme appelroosje met kaneelroomijs en warme vanillesaus
Rundertartaar met oester en zeeschuim Gevogeltesalade met geroosterde macadamia’s en papaya Wortel gember soepje met geroosterde coquille Konijnfilet in buikspek met doperwtjes, salie en munt Puntje chocolade flensjes taart met ijs van amarene kersen Cappuccino di asparagi Coquilles met chilipeper, linzen, sali en broccoli Pesce al cartoccio Tagliatella met romige roergebakken spinazie en rivierkreeftjes Sformatino mediterraneo met kalfshaas Mascarpone met lange vingers, aardbeien mousse , zwarte olijven karamel en room Cannelloni van zoute haring en rode biet op appelsalade Salade gefrituurde kwartel met groene aspergeen serranoham en gepocheerd kwarteleitje Zeebaarsfilet met vanilleboter en broccoli met chili Lamsbout op een ratatouille van zomergroente Clafoutis met kersen en sorbet van zwart en blauw fruit Garnalenbitterbal met piccalillycrème Krokant geroosterde doradefilet met warme mosterdbieslookaardappeltjes en kruiden Pot au feu van piepkuiken USA Beef met gestoofde rode uien, bearnaise saus en frieten Omgekeerde “Dame blanche” met amandeltuille Steaktartaar met makreel, popcorn , cornichon en croutons Rouleaux van tonijn met kreeftenmayonaise en radijs Gepocheerde kabeljauw met witlof , ham en parmezaan Hertenrug, pastinaak met witte chocolade en een aardappel wafel Ravioli van marsepein, merengue, peer en sponscake