DECEMBER NOVEMBER
Gerechten 2016
OKTOBER SEPTEMBER JUNI MEI APRIL MAART FEBRUARI JANUARI
Ceviche van coquille en tong met XO-saus Pittige gevogeltesoep met schelvis, kokos en granaatappel Tonijn- en makreelsalade met daikon en komkommer Ossenhaas met mango en gevulde flensjes met gamba Exotische fruitsalade met lycheeijs en limoenkletskop
Receptuur Receptuur
Cannelloni van eendenlever en spekkoek op mango chutney Taartje van coquille en tomaten met dressing Kreeften soepje met pompoen en venkel Snoekbaars geroosterd op fijne zuurkool met champagne sabayon en buikspek Hertenrugfilet op klassieke rode kool met dauphine donuts en wildsaus met bockbier Open appeltaart met kaneelroomijs en vanillesaus
Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur
Roosje van ossenhaas met geitenkaas Vitello Maccarello Aardappelpreisoep met vongole,verse roomkaas en citrus Wilde eend met fris zure saus van kersen en diverse groentenbereidingen Citroentaartje met Gin Tonic schuim en basilicumgranité
Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur
Gillardeau oester in een gelei van tomaat en basilicum Geroosterde langoustine op maanzaad sambal kletskop met meloen en avocado en schaaldieren mayonaise Geroosterde dorade op Beluga linzen, fijne knolselderie en dragonmosterdsaus Picanha (staartstuk) met witlof ham en kaas,Rons frieten en beurre café de paris Gebakken peer met amandelspijs, amarettoroomijs en karamelsaus
Tartaar van tomaat met krokante zwezerik Witte tonijn met salade van wortel, pinda, papaja en kruidenstengel Bisque van gebrande gele paprika met knoflook en geroosterde gamba Crepinette van parelhoenborst met paddenstoelen puree van doperwten, groene boontjes en polenta Gemarineerde rode bessen met limoenkwarktaart en sorbet van blauwe bessen
Gebraiseerde eendenborst op chutney van asperges Bokkenpootjes van gerookte zalm met gemarineerde asperges Lamellen wit en groen, timbaaltje van snoekbaars Parmaham en gepofte tomaatjes basilicumboter Geroerbakte asperges met licht gerookte kalfshaas saus van morilles en peterselie risotto Savarin van aardbei met gemarineerde aardbei en yoghurtijs met dragon
Coquille St Jacques ‘Reine Marguerite’ met kleine salade Krokante mul filet op een quadrillage van groene courgettetagliatelles met ‘zonnestraaltje’ vinaigrette Dorade op venkelcoulis Moussaka met tomatensaus en quinoa CF Sophisticated Chocolate Cake en cheese cake sorbet
Erwtensoepje met een bosje gerookte paling en schuim van gerookte melk Gekonfijte zalm op salade van knolselderie, mierikswortel en kappertjes Tongfilet gevuld met gambamousse in bladerdeeg gebakken met limoenbotersaus Hollandse lamsbout met gepofte tomaatjes, basilicum en aardappelgnocchi met kruiden Bloedsinaasappel met een dressing van passiefruit met nogabavaroise in pure chocolade
Gebakken bloedworst op hete Bliksemsalade Zuurkoolsoepje met gerookte zalmforel Kabeljauwrug met salsiccia, gemarineerde komkommer en pijnboompitjes Kalfsribeye, groene kool met vadouvan, knolselderiemousse en Madeirajus Witlof met kumquats, gekaramelliseerde walnooten blauwe kaas
Crème brulee van gevogelteleverparfait met brioche Rode mulfilet op gemarineerde groenten met tijmdressing Gepocheerde met gerookte zalm gelardeerde heilbot op groene asperge en mierikswortel botersaus Ierse runderlende met friet van zoete aardappel sjalottencompote en bearnaise saus Tarte tatin van Doyenne du comice met amandelijs en karamel
Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur