OKTOBER SEPTEMBER JUNI MEI APRIL MAART FEBRUARI JANUARI
DECEMBER NOVEMBER
Gerechten 2017
Recetuur Recetuur Recetuur Recetuur Recetuur Recetuur Recetuur Recetuur
Gegratineerde uiensoep Garnalencocktail Sole Véronique Haas Wellington Poire Belle Hélène Rilette van zalm met krokantje en groene mayonaise Tartaar van zeebaars, grapefruit parels, schuim van avocado en notencrunch Fazantfilet gevuld met ganzenlever op spitskool marmelade en Snoekbaars balletjes in spicy bouillon Hertenrugfilet, puree van zoete aardappel, pompoenblokjes en gemarineerde spruitblaadjes, saus van banyuls Elstar appeltje gevuld met frangi pane gebakken in bladerdeeg, vanille saus en ijs met boerenjongens
Soepje van kokos, sereh en Djeroek Peroet Kwartel op Peking wijze Terayaki van kalfszwezerik met enoki paddenstoelen en mosterd cress Escabeche van kabeljauw, gefrituurde makreel en crème van aubergines Avocado met sinaasappel, passie sorbet en koffie siroop
Tartaar van langoustine in soja gelei op wasabi panna cotta kaviaar Rouleau van mais kip met gerookte thee, King krab salade in krokant jasje en zoetzuur van mango Rode mul, zwarte quinoa, Provençaalse tomaten bouillon en zeegroenten Kalf lende, slavinkje, mini paksoi, cantharellen, jus van limoen en gebakken polenta Gegrilde watermeloen met basilicum yoghurtijs, gel van riesling
Recetuur Recetuur
Carpaccio van nieuwe haring Salade rode mul, sinaasappel, rozemarijn en witlof Ravioli gevuld met kreeft in kreeften jus met tomaat Longhaas Wellington met gebrande paprika, aubergines en veloutésaus met mierikswortel Dessert van verschillende bereidingen van frambozen
Pakketje van asperges gevuld met tartaar van Noorse zalm met yoghurt sesam crème Salade met witte en groene asperges, gerookte parelhoenborst en gepocheerd eitje Gegrilde asperges met lamsoor, gepocheerde heilbot gepaneerd met fijne groenten en Hollandaise saus Lamskoteletjes op Turkse wijze, krokante asperges met sumak, gekonfijte aardappel en romige postelein Aardbeien gemarineerd, roomijs met mint honing Saus Romanoff en wafeltjes
Pulled Duck met mousseline van knolselderie en truffel Tataki van zalm met komkommertagliatelle en komkommervinaigrette Skrei kabeljauw, risotto met zeekraal, crème van gerookte schelvislever en rode wijnjus Kangoeroe, zoete aardappelpuree, broccolini, akker champignons en saus van Banjuls Tarte tatin van banaan met hazelnootroomijs chocolade pindasaus en banaankrokant en espuma van geflambeerde banaan
Carpaccio van coquilles, Japanse gamba en zoet zuur Krokante zwezerik , gedroogde bloedworst en en sauce Periqueuse Flensjestaart met groentenvulling en getomatiseerde saus Lamsbout met kruiden, vergeten groenten en puree van zoete aardappel Ice pie
Bonbon van tonijn met wasabicrème en kaviaar Salade van kwartel met krullen ganzenlever en gelei van Granny Smith Crème van spliterwten en knolselderie met gerookte zalm Hachee van konijnenbout, crème van aardpeer en geroosterde bloemkool Salade van uitgesneden clementines met dressing van passiefruit met bereidingenvan pure chocolade
Gekonfijte kabeljauw met kreeft in vanille olie, gele curry en zoetzure groentjes en kreeftenbitterbal Filet van Noordzee rode poon met schorseneer, akkerpaddestoel, bisque en hazelnootcrunch Boerderij hoender, bitterbal van de bout, mousseline peterseliewortel, cantharellenschuim en gekonfijte aardappel cilinder met groene asperges Wilde duif, kastanje crème, biet en Boudin noir Fudge pompoen, hazelnoot ganache, krokante pompoenpitten, whitie, vanille mascarpone, gekonfijte dwerg sinaasappel en tonkaboon ijs