Maart
Januari
Receptuur Receptuur Receptuur Receptuur
Amuse van Jos Croque-Monsieur Salade van gamba’s met gefrituurde sliptong filet en hartige chutney van tomaat Roodbaars en papillotte met bosui en gember Eendenborst licht gerookt met zuurkool en crème van pastinaak Salade van bloedsinaasappel met passievrucht dressing en noga parfait met grand Marnier
Iets van Jos Tompouce van Hollandse garnaaltjes Tartaar van zeebaars, avocado, grapefruitparels en tomatensaus Skrei met stimpestamp, Hollandaise saus en kaantjes van chorizo worst Lamsfilet onder kruidenkorst, saus van lamsschenkel, ratatouille van groene groenten en Knoflook-aardappel mousseline Dessert van chocolade
Kookvereniging de Eenhoorn
menu en receptuur 2020
Champignon gevuld met geiten kaas. Knoflook salie soepje met crouton Gerookte “zalm” met mierikswortel crème Ramen bouillon met Sint-Jacobsvruchten en ravioli Chili con carne met pandanrijst Tarte tatin van witlof, Parmezaan sorbet, peer en gesuikerde walnoot
Februari
Receptuur Receptuur