Cannelloni vanossenworst gevuld met eendenlever piccalillycrème en cresse Salade gerookte zalm metpittige gamba’s Drooggebakken tongscharfiletop de Puy linzen met fijne groenten en mosterddragonsaus Fazantenhen metzuurkool, knolselderiepuree en stoof van de bouten met cantharellenChocoladetaart met Amarenakersenen js van witte chocolade
Maart
April
Amuse van witlof met ansjovis***Drie bereidingen van bluefin tonijn met pittige tartaar van komkommer, wasabimousse, soja en gember***Kwarteltje gevuld met parelhoen en truffel op gekonfijte spitskool met krokant spek en spiegeleitje***Bavette rosbief met gestoofde rode uien, bosui, aardappelkroketjes en bearnaisesaus***Klassieke crêpes Suzette met bloedsinaasappel en roomijs
Koude bitterbal van grijze garnalen en avocado***Salade van gerookte maiskipfilet met gegrilde asperges en gepocheerd krielkipeitje***Crèmesoepje van asperges met gerookte paling en bieslook***Asperges gegaard in nootmuskaatboter met lamsbout, langzaam gegaard met groene kruiden en pommes parisienne***Ananas gemarineerd in kombuchakaramel, passievruchtdressing en sorbet van witte chocolade
Mei
Juni
Marmelade van cherrytomaatjes met geroosterde sardinesfiletTartaar van zalm, geroosterde gamba, salade van wakame met dressing van geroosterde sesamOp de huid gebakken Kingfish met groene asperges, lamsoor en saus van schaaldierenMet crème de cassis gelakte eendenborst met zoete aardappel en bietAnanas gemarineerd in kombuchakaramel, passievruchtdressing en sorbet van witte chocolade
Gazpacho met knoflook croutons Zacht gegaarde sliptongfilet en gerookte zalm, salade van zoetzure groenten Op het karkas gebraden houtduif, ganzenlever, muskaatdruiven en ingekookte portsaus Medaillon van diamanthaas met gegrilde groenten en peperjus Torentje van aardbei en framboos bereidingen
September
Oktober
Chawanmushi van parelhoenCoquille yakitori styleGamba’s in Thaise gele curryWilde eend, paksoi, zoete aardappel en limoensausPruimensoep met steranijs, vanille roomijs en kletskop
Ceviche van zeebaars met olijfolie en limoenSalade van kreeft, avocado en rosé grapefruitRouleau van fazant op paddenstoelenrisottoCappuccino van langoustine met melkschuim, geparfumeerd met cognacWildzwijn rug, licht gerookt met een gehaktbal op groene kool, pommes duchesse en saus van bock bierBaba met rum, sinaasappel en chocolade ijs
November Kerst menu
December
Hartige ganache van bloedworst,
compote vanpompoen en eendenlever
Tartaar van
Kingfish met avocadocrème
en gamba in katafiedeeg
Gepocheerd ei, groene asperges met paddenstoelen, aardappelmousseline en champignonsaus
Hertenhaas, rode kool, gekarameliseerde appel,
zoete aardappel en portsaus
Brownie met klassieke stoofpeer, specerijenijs encrumble