Grijze garnalen in krokant filodeegDrie bereidingen van Denver steak met rucolapestoSliptongkoteletje met gepocheerde filet op roergebakken spinazie met tomatenjusOp het karkas gebraden piepkuiken met pastinaakfondant, doperwten en little gemMadeleine van sinaasappel, witte chocolademousseen chocoschotsen met zwarte olijf
Wafelsoldaatje met een crème van krab Mexicaanse tartaar van paprika, geitenkaas pakketjes, koriander tapenade en gegrilde mini mais Rouleau van geaderde kabeljauw met beurre blanc van zwarte knoflook en lavas olieGelakte eendenborst, gekonfijte bout en drie bereidingen van taugé Panna cotta met structuren van bloedsinaasappel en kletskop
Maart
April
Ceviche tartaar van makreel in witlofOp 45 graden gegaarde zalm op salade van bulgur met pittige sjalottendressing ***Tortellini gevuld met kreeft in kreeftentomatenjus Kalfssukade in rode curry met Thaise jasmijnrijst en sugarsnaps Gemarineerde ananas met tapiocaparels van Passievrucht, kokosijs en krokant vanNapoleon zuurtjes
Cannelloni van wakame gevuld met grijze garnalen Salade van zoete aardappel met gegrilde coquille Lasagne van paddenstoelen op spinazie met luchtige truffelsaus Kalf entrecote, ratatouille, friet van polenta en bearnaisesaus Carpaccio van mango en papaja, parfait van gembergranaatappel pitjes en kletskop