Kookvereniging de Eenhoorn
Menu en Foto’s 2023
Januari
V
V
Februari
Grijze garnalen in krokant filodeeg Drie bereidingen van Denver steak met rucolapesto Sliptongkoteletje met gepocheerde filet op roergebakken spinazie met tomatenjus Op het karkas gebraden piepkuiken met pastinaakfondant, doperwten en little gem Madeleine van sinaasappel, witte chocolademousse en chocoschotsen met zwarte olijf
Wafelsoldaatje met een crème van krab Mexicaanse tartaar van paprika, geitenkaas pakketjes, koriander tapenade en gegrilde mini mais Rouleau van geaderde kabeljauw met beurre blanc van zwarte knoflook en lavas olie Gelakte eendenborst, gekonfijte bout en drie bereidingen van taugé Panna cotta met structuren van bloedsinaasappel en kletskop
Maart
April
Ceviche tartaar van makreel in witlof Op 45 graden gegaarde zalm op salade van bulgur met pittige sjalottendressing *** Tortellini gevuld met kreeft in kreeftentomatenjus Kalfssukade in rode curry met Thaise jasmijnrijst en sugarsnaps Gemarineerde ananas met tapiocaparels van Passievrucht, kokosijs en krokant van Napoleon zuurtjes
Cannelloni van wakame gevuld met grijze garnalen Salade van zoete aardappel met gegrilde coquille Lasagne van paddenstoelen op spinazie met luchtige truffelsaus Kalf entrecote, ratatouille, friet van polenta en bearnaisesaus Carpaccio van mango en papaja, parfait van gembergranaatappel pitjes en kletskop