dec

 

 

 

 

 

 

nov

Drie bereidingen van wortel met chermoula

receptuur

Spitskool met avocadomousse en zalmtartaar

receptuur

Licht gerookte witlof met gepocheerde kreeft,

Hamkaas saus en witlof battons

receptuur

Tournedos van konijn met 2 bereidingen van pompoen, vadouvan mayonaise en kerriekletskop

receptuur

Wildzwijn rug filet, licht gerookt met anijszuurkool, knolselderiepuree, gegrilde rookworst en jus receptuur

Tarte tatin van peer met chocoladesorbet en

chocoladekletskop met sinaasappel

receptuur

okt

Gemarineerde dorade met zoete aardappel

receptuur

Gevulde courgette met passatasaus,

pepperoni en Parmgiano

receptuur

Coquille met curry madras, kokossaus, appel, roergebakken paksoi en sesam

receptuur

Gelakte kalfswang met zwezerik en garnituur

receptuur

Gepocheerde perzik in bourbon, vanille bavarois, perziksorbet en blauwe bessen

receptuur

sep

Steak tartaar van tomaat

 

 

receptuur

Komkommer gevuld met gietenkaas op salade van gebrande paprika met geroosterde gamba’s

receptuur

Steenbolk (Wijting) met zoetzure bloemkool,

pommes souflé, peterselie wortelcrème, crème fraîche, groene kruiden en schuimige vissaus  receptuur

Gebraden reebout met een saus van limoen receptuur

Kersen met noga parfait wafel en krullen pure chocolade

receptuur

juni

Balletje van gekonfijte eend met gelei van hoisin

receptuur

Drie bereidingen van de Hollandse nieuwe. Tartaar, carpaccio en pompernikkel

receptuur

Gnocchi van spinazie met gorgonzola en walnoot

receptuur

Ossenhaas a la Stoganoff

 

receptuur

Frambozen kwarktaartje met sorbet van framboos  receptuur

Mei

2023

 

Asperges bereid in een eitje met hartig hammetje

receptuur

Salade van witte asperges, wilde zalm, hardgekookt ei, suikersla en croutons

receptuur

Rode mul gegaard in citroenboter op gegrilde groene asperges en postelein receptuur

Eendenborst, gekarameliseerde asperges en saus van Banyuls receptuur

 

Flan van witte asperges en amandel gratiné receptuur

 

Apr

2023

Cannelloni van wakame gevuld met grijze garnalen

receptuur

Salade van zoete aardappel met gegrilde coquille

receptuur

 

Lasagne van paddenstoelen op spinazie met luchtige truffelsaus  receptuur

Kalf entrecote, ratatouille, friet van polenta en  bearnaisesaus

 

receptuur

Carpaccio van mango en papaja, parfait van gembergranaatappel pitjes en kletskop receptuur

Mrt

2023

Ceviche tartaar van makreel in witlof

receptuur

Op 45 graden gegaarde zalm op salade van bulgur met pittige sjalottendressing receptuur

 

Tortellini gevuld met kreeft in kreeftentomatenjus

receptuur

Kalfssukade in rode curry met Thaise jasmijnrijst en sugarsnaps

receptuur

 

Gemarineerde ananas met   tapiocaparels van Passievrucht, kokosijs en krokant vanNapoleon zuurtjes  receptuur

Feb

2023

Grijze garnalen in krokant filodeeg

receptuur

Drie bereidingen van Denver steak met rucolapesto

Sliptong koteletje met gepocheerde filet op roergebakken spinazie met tomatenjus

Op het karkas gebraden piepkuiken met pastinaakfondant, doperwten en little gem

Madeleine van sinaasappel, witte chocolademousseen chocoschotsen met zwarte olijf

Jan

2023

 

Wafelsoldaatje met een crème van krab

receptuur

 

 

 

Mexicaanse tartaar van paprika, geitenkaas pakketjes, koriander tapenade en gegrilde mini mais

Rouleau van geaderde kabeljauw met beurre blanc van zwarte knoflook en lavas olie

 

Gelakte eendenborst, gekonfijte bout en drie bereidingen van taugé

Panna cotta met structuren van bloedsinaasappel en kletskop

 

Dec

2022

 

 

Tartaar vanKingfish met avocadocrèmeen gamba in katafiedeeg receptuur

 

Gepocheerd ei, groene asperges met 

 paddenstoelen 

aardappelmousseline

en champignonsaus

receptuur

Hertenhaas, rode kool, gekarameliseerde appel,zoete aardappel en portsaus

receptuur

 

Brownie met klassieke stoofpeer, specerijenijs encrumble

receptuur

 

Nov

2022

Ceviche van zeebaars met limoen

receptuur

Salade van kreeft, avocado en rosé grapefruit

receptuur

Rouleau van fazant op paddenstoelenrisotto

receptuur

 

Cappuccino van langoustine met melk schuim, geparfumeerd met cognac receptuur

Wildzwijn rug, licht gerookt met een gehaktbal op groene kool, pommes duchesse en saus van bock bier receptuur

Baba met rum, sinaasappel en chocolade ijs

receptuur

 

okt

2022

Chawanmushi van parelhoen

receptuur

 

Coquille yakitori style

receptuur

 

Gamba’s in Thaise gele curry  receptuur

 

Wilde eend, paksoi, zoete aardappel en limoensaus

receptuur

Pruimensoep met steranijs, vanille roomijs en kletskop

receptuur

sep

2022

Gazpacho met knoflook croutons

receptuur

Zacht gegaarde sliptongfilet en gerookte zalm, salade van zoetzure groenten

receptuur

Op het karkas gebraden houtduif, ganzenlever, muskaatdruiven en ingekookte portsaus

receptuur

Medaillon van diamanthaas met gegrilde groenten en peperjus

receptuur

 

Torentje van aardbei en framboos bereidingen

receptuur

jun

2022

Marmelade van cherrytomaatjes met geroosterde sardinesfilet

 

 

receptuur

Tartaar van zalm, geroosterde gamba, salade van wakame met dressing van geroosterde sesam

receptuur

 

Op de huid gebakken Kingfish met groene asperges, lamsoor en saus van schaaldieren

receptuur

Met crème de cassis gelakte eendenborst met zoete aardappel en biet

receptuur

Ananas gemarineerd in kombuchakaramel, passievruchtdressing en sorbet van

witte chocolade

receptuur

mei

2022

Koude bitterbal van grijze garnalen en avocado

receptuur

Salade van gerookte maiskipfilet met gegrilde asperges en gepocheerd krielkipeitje

receptuur

Crèmesoepje van asperges met gerookte paling en bieslook

receptuur

Asperges gegaard in nootmuskaatboter met lamsbout, langzaam gegaard met groene kruiden en pommes parisienne receptuur

Ananas gemarineerd in kombuchakaramel, passievruchtdressing en sorbet van witte chocolade

receptuur

apr

2022

Amuse van witlof met ansjovis

 

receptuur

Kwarteltje gevuld met parelhoen en truffel op gekonfijte spitskool met krokant spek en spiegeleitje

receptuur

 

Drie bereidingen van bluefin tonijn met pittige tartaar van komkommer, wasabimousse, soja en gember

receptuur

Bavette rosbief met gestoofde rode uien, bosui, aardappelkroketjes en bearnaisesaus

receptuur

Klassieke crêpes Suzette met bloedsinaasappel en roomijs

receptuur

 

mrt

2022

Cannelloni vanossenworst gevuld met eendenlever

piccalillycrème en cresse

receptuur

 

Salade gerookte zalm metpittige gamba’s

receptuur

Drooggebakken tongscharfiletop de Puy linzen met fijne groenten en mosterddragonsaus

receptuur

Fazantenhen metzuurkool, knolselderiepuree en stoof van de bouten met cantharellen

receptuur

Chocoladetaart met Amarenakersenen js van witte chocolade

receptuur

 

 

 

 

 

 

dec

2021

Cannelloni van ossenworst gevuld met eendenlever piccalillycrème en cresse

receptuur

Salade gerookte zalm met pittige gamba’s en een zachte sjalottendressing

receptuur

 

Drooggebakken tongscharfilet op de Puy linzen met fijne groenten en mosterddragonsaus

receptuur

 

Fazantenhen met zuurkool, knolselderiepuree en stoof van de bouten met cantharellen

receptuur

 

Chocoladetaart met Amarenakersen en

ijs van witte chocolade

receptuur

 

nov

2021

Tartaar van tonijn met wakame gelei, olie van bosui wasabimayonaise en krokantje van gember

receptuur

Geroosterde grietfilet op paddenstoelen risotto

en gegrilde konings boleet

receptuur

Salade van boerderij kwartel , blokjes gebakken ganzenlever en dressing van oude balsamico met mosterd

receptuur

 

Pompoen soep met kokos, citroen gras

en koriander schuim

receptuur

Herten haas op knolselderie, gnocchi van zoete aardappel, saus van rode biet, mini spruitjes

en gefrituurde knol met ras el hanout  

receptuur

 Christmas pudding geflambeerd met brandy,

vanille ijs en krokant koekje  

 receptuur

 

okt

2021

Gepocheerde oester op roergebakken spinazie met Hollandaise saus en haring kaviaar

receptuur

 

Ceviche van zeeduivel en tonijn met sesam krokantje en watermeloen

receptuur

 

Crème van Zeeuwse mosselen met  op

45º gegaarde kabeljauw    receptuur

Lamsrug filet met een saus van lamsschenkel en tomaat met gedopte boontjes en aardappel knoflook mousseline    receptuur

Gepocheerde perzik, gebakken met honing boter en munt met roomijs en wafel

receptuur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dec

2020

Cannelloni van ossenworst gevuld met eendenlever piccalillycrème en cresse

receptuur

Salade gerookte zalm met pittige gamba’s en een zachte sjalottendressing

receptuur

 

Drooggebakken tongscharfilet op de Puy linzen met fijne groenten en mosterddragonsaus

receptuur

 

Fazantenhen met zuurkool, knolselderiepuree en stoof van de bouten met cantharellen

receptuur

 

Chocoladetaart met Amarenakersen en

ijs van witte chocolade

receptuur

 

Nov

2020

Tartaar van tonijn met wakame gelei, olie van bosui wasabimayonaise en krokantje van gember

receptuur

Geroosterde grietfilet op paddenstoelen risotto

en gegrilde konings boleet

receptuur

Salade van boerderij kwartel , blokjes gebakken ganzenlever en dressing van oude balsamico met mosterd

receptuur

 

Pompoen soep met kokos, citroen gras

en koriander schuim

receptuur

Herten haas op knolselderie, gnocchi van zoete aardappel, saus van rode biet, mini spruitjesen gefrituurde knol met ras el hanout  receptuur

okt

2020

Cannelloni van ossenworst gevuld met eendenlever piccalillycrème en cresse

receptuur

Salade gerookte zalm met pittige gamba’s en een zachte sjalottendressing

receptuur

 

Drooggebakken tongscharfilet op de Puy linzen met fijne groenten en mosterddragonsaus

receptuur

 

Fazantenhen met zuurkool, knolselderiepuree en stoof van de bouten met cantharellen

receptuur

 

Chocoladetaart met Amarenakersen en

ijs van witte chocolade

receptuur

 

 

Dec

2022

Leverpastei met vijgenjam en krokantje

receptuur

Drie bereidingen van zalm, tartaar, gegrild en cru met salade wakame en dressing van geroosterde sesam

 receptuur

Ravioli gevuld met kreeft op gestoofde prei

en bisque van kreeft

 receptuur

Ierse runderlende, hachee van banaan sjalotten en geprakte aardappel

 receptuur

Honingbaba met mango compote

en ijs van passie fruit

 receptuur

Nov

2019

Kerstbal van eendenlever in rode portgelei op

chutney van abrikoos

receptuur

n karnemelk gegaarde zeeduivel op couscous met limoen en koriander en puntpaprika dressing 

receptuur

Geroosterde coquille op risotto van bloemkool

met geschaafde truffel

receptuur

Medaillon van fazant in

 parma ham op zuurkool met mosterd sabayon en

spekjes

receptuur

Haas filet, crème van aardpeer, spruitjes en stoofpeer met preisel

beren en

rodeportsaus

receptuur

Okt

2219

Kerstbal van eendenlever in rode portgelei op

chutney van abrikoos

receptuur

n karnemelk gegaarde zeeduivel op couscous met limoen en koriander en puntpaprika dressing 

receptuur

Geroosterde coquille op risotto van bloemkool

met geschaafde truffel

receptuur

Medaillon van fazant in

 parma ham op zuurkool met mosterd sabayon en

spekjes

receptuur

Haas filet, crème van aardpeer, spruitjes en stoofpeer met preisel

beren en

rodeportsaus

receptuur

Sep

2219

Gewokte mossel met ratatouille

 receptuur

 

Ceviche van tonijn met wasabi avocado crème

receptuur

Droogebakken scholfilet op ragout van venkel, paddenstoelen en dragon olie

receptuur

Reerug met boerenkool gort, uien siroop,

bietensaus en spruitjesreceptuur

 

Tarte tatin van Elstar appel, appel siroop, kaneelijs en tuille van kaneel en vanille

receptuur

Jul

2219

Langoustine à la Americaine                

receptuur

 

Vitello tonnato

receptuur

Spinazie-feta taart met tomaten coulis en geroosterde zalm

receptuur

Anjou duif met drie bereidingen van knolselderij met een jus van Banyul

receptuur

Gepocheerde perzik, mascarpone ijs met amaretto en eroosterde amandelen

receptuur

Mei

2219

Tartaar van tomaat piri piri met geroosterde sardine filet 

receptuur 

Komkommer gevuld met geitenkaas, salade van gebrande  paprika en geroosterde gamba’s

receptuur 

Tongfilet in bladerdeeg gebakken met een vulling van    zalm en ganzenlever met groene asperge en botersaus

receptuur 

Lams rib met ratatouille van groene groenten met gekonfijte aardappel tijm jus receptuur 

 

Open vruchtentaart half geslagen room bosvruchten sorbet

receptuur 

Apr

2219

Krokante zwezerik loempia met asperge chutney

receptuur

 

 

 

Salade gemarineerde groene asperges, kreeft, gepocheerd kwartelei en gedroogde serranoham

receptuur

Aspergesoepje met drie bereidingen van zalm

receptuur

 

 

 

 

Lamsbout met asperges, gestoofde lamsoor en

saus van morilles

receptuur

 

Cocktail van rood fruit , rode biet en

Sechuan button met vanille roomijs

receptuur

 

Mrt

2019

(gerookte ossehaas met truffle yonnaise) receptuur

 

(Risotto met porcini)(primi)

receptuur

(Kabeljauw met linzen)

(secundi di pesche )

receptuur

Kalfsschintsel met venkel en oventomaatje

receptuur

Tiramisu met banaan en zoethout(drop)ijs

receptuur

Feb

2019

Aardappel zalf, avocado, Burrata, beurre blanc en haringkaviaar

receptuur

Carpaccio van biet en radijs met verse roomkaas enmosterd-appelstroop vinaigrette

receptuur

Rode mul filet op fijne groenten met tijm saus

receptuur

Anjou duif in Muscat wijn met muskaatdruiven, rode uien knolselderie puree

receptuur

Zoete pompoentaart met Tiger Spice Chai ,mango en yoghurd

receptuur

Ja

n2019

Koolvis rug, crème van  cevenne ui, gel van karnemelk, platte peterselieolie, krokante aardappel , zoetzuur van komkommer, radijs en soja boontjes met granaat appel

receptuur

Steak tartaar met gehakte oester en parelgort, rettich, Lotuswortel en hoi sin, piccalillycrème  en  briochebrood

receptuur

Noordzee poon, bospeen crème met gember, armelui asperge, jus van strandkrab,

dadel crème

receptuur

Herten bovenbil, pastinaak, rode kool, stoofpeer, groene kool, spruit aan stok, specerijen jus receptuur

 

Clafoutis Doyenne du Comice, Whitie, crème patisserie zoet hout en laurierijs

 

receptuur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

 

  

Dec

2018

 

Leverpastei met vijgenjam

En krokantje         

  receptuur 

Drie bereidingen van zalm, tartaar, gegrild en cru met salade wakame en dressing van geroosterde sesam

 receptuur

Ravioli gevuld met kreeft op gestoofde prei

en bisque van kreeft

 receptuur

Ierse runderlende, hachee van banaan sjalotten en geprakte aardappel

 receptuur

Honingbaba met mango compote

en ijs van passie fruit

 receptuur

Nov

2018

 

Kerstbal van eendenlever in rode portgelei op

chutney van abrikoos

receptuur

n karnemelk gegaarde zeeduivel op couscous met limoen en koriander en puntpaprika dressing

receptuur

Geroosterde coquille op risotto van bloemkool

met geschaafde truffel

receptuur

Medaillon van fazant in

parma ham op zuurkool met mosterd sabayon en

spekjes

receptuur

Haas filet, crème van aardpeer, spruitjes en stoofpeer met preisel

beren en

rodeportsaus

receptuur

Okt

2018

 

Gewokte mossel met ratatouille

receptuur

 

 

 

 

Ceviche van tonijn met wasabi avocado crème

receptuur

Droogebakken scholfilet op ragout van venkel, paddenstoelen en dragon olie

receptuur

Reerug met boerenkool gort, uien siroop,

bietensaus en spruitjesreceptuur

 

Tarte tatin van Elstar appel, appel siroop, kaneelijs en tuille van kaneel en vanille

receptuur

sep

2018

Langoustine à la Americaine

receptuur

 

Vitello tonnato

receptuur

Spinazie-feta taart met tomaten coulis en geroosterde zalm

receptuur

Anjou duif met drie bereidingen van knolselderij met een jus van Banyul

receptuur

Gepocheerde perzik, mascarpone ijs met amaretto en eroosterde amandelen

receptuur

Jun

2018

Tartaar van tomaat piri piri met geroosterde sardine filet

receptuur

Komkommer gevuld met geitenkaas, salade van gebrande  paprika en geroosterde gamba’s

receptuur

Tongfilet in bladerdeeg gebakken met een vulling van    zalm en ganzenlever met groene asperge en botersaus

receptuur

Lams rib met ratatouille van groene groenten met gekonfijte aardappel tijm jus receptuur

 

Open vruchtentaart half geslagen room bosvruchten sorbet

receptuur

Mei

2018

Krokante zwezerik loempia met asperge chutney

receptuur

 

 

 

Salade gemarineerde groene asperges, kreeft, gepocheerd kwartelei en gedroogde serranoham

receptuur

Aspergesoepje met drie bereidingen van zalm

receptuur

 

 

 

 

Lamsbout met asperges, gestoofde lamsoor en

saus van morilles

receptuur

 

Cocktail van rood fruit , rode biet en

Sechuan button met vanille roomijs

receptuur

 

Apr

2018

(gerookte ossehaas met truffle mayonnaise) receptuur

 

(Risotto met porcini)

(primi)

receptuur

(Kabeljauw met linzen)

(secundi di pesche )

receptuur

Kalfsschintsel met venkel en oventomaatje

receptuur

Tiramisu met banaan en zoethout(drop)ijs

receptuur

Mrt

2018

Aardappel zalf, avocado, Burrata, beurre blanc en haringkaviaar

receptuur

Carpaccio van biet en radijs met verse roomkaas enmosterd-appelstroop vinaigrette

receptuur

Rode mul filet op fijne groenten met tijm saus

receptuur

Anjou duif in Muscat wijn met muskaatdruiven, rode uien knolselderie puree

receptuur

Zoete pompoentaart met Tiger Spice Chai ,mango en yoghurd

receptuur

Feb

2018

Runderhaas teriyaki, rettich en wakame

 

receptuur

Gegrilde Coquille in serrano ham, olijven tapenade pomelo en dragon mayonaise

receptuur

Skrei onder een korst van amandel en salami op witte bonen, venkel en sinaasappel

receptuur

Carre van Iberico varken met ongehutste pot

Mosterdsaus

receptuur

 

Olijfoliecake met bitterkoekjeskruim, Amaretto en limoen mascarpone en mascarpone softijs met receptuur

granaatappelmelasse

Jan

2018

Koolvis rug, crème van  cevenne ui, gel van karnemelk, platte peterselieolie, krokante aardappel , zoetzuur van komkommer, radijs en soja boontjes met granaat appel

receptuur

 

Steak tartaar met gehakte oester en parelgort, rettich, Lotuswortel en hoi sin, piccalillycrème  en  briochebrood

receptuur

Noordzee poon, bospeen crème met gember, armelui asperge, jus van strandkrab,

dadel crème

receptuur

Herten bovenbil, pastinaak, rode kool, stoofpeer, groene kool, spruit aan stok, specerijen jus receptuur

 

Clafoutis Doyenne du Comice, Whitie, crème patisserie zoet hout en laurierijs

 

receptuur

 

 

 

 

Dec

2018

 

Leverpastei met vijgenjam

En krokantje         

  receptuur 

Drie bereidingen van zalm, tartaar, gegrild en cru met salade wakame en dressing van geroosterde sesam

 receptuur

Ravioli gevuld met kreeft op gestoofde prei

en bisque van kreeft

 receptuur

Ierse runderlende, hachee van banaan sjalotten en geprakte aardappel

 receptuur

Honingbaba met mango compote

en ijs van passie fruit

 receptuur

Nov

2018

 

Kerstbal van eendenlever in rode portgelei op

chutney van abrikoos

receptuur

n karnemelk gegaarde zeeduivel op couscous met limoen en koriander en puntpaprika dressing 

receptuur

Geroosterde coquille op risotto van bloemkool

met geschaafde truffel

receptuur

Medaillon van fazant in

 parma ham op zuurkool met mosterd sabayon en

spekjes

receptuur

Haas filet, crème van aardpeer, spruitjes en stoofpeer met preisel

beren en

rodeportsaus

receptuur

Okt

2018

 

Gewokte mossel met ratatouille

 receptuur

                                                                      

 

 

 

Ceviche van tonijn met wasabi avocado crème

receptuur

Droogebakken scholfilet op ragout van venkel, paddenstoelen en dragon olie

receptuur

Reerug met boerenkool gort, uien siroop,

bietensaus en spruitjesreceptuur

 

Tarte tatin van Elstar appel, appel siroop, kaneelijs en tuille van kaneel en vanille

receptuur

sep

2018

Langoustine à la Americaine                

receptuur

 

Vitello tonnato

receptuur

Spinazie-feta taart met tomaten coulis en geroosterde zalm

receptuur

Anjou duif met drie bereidingen van knolselderij met een jus van Banyul

receptuur

Gepocheerde perzik, mascarpone ijs met amaretto en eroosterde amandelen

receptuur

Jun

2018

Tartaar van tomaat piri piri met geroosterde sardine filet 

receptuur 

Komkommer gevuld met geitenkaas, salade van gebrande  paprika en geroosterde gamba’s

receptuur 

Tongfilet in bladerdeeg gebakken met een vulling van    zalm en ganzenlever met groene asperge en botersaus

receptuur 

Lams rib met ratatouille van groene groenten met gekonfijte aardappel tijm jus receptuur 

 

Open vruchtentaart half geslagen room bosvruchten sorbet

receptuur 

Mei

2018

Krokante zwezerik loempia met asperge chutney

receptuur

 

 

 

Salade gemarineerde groene asperges, kreeft, gepocheerd kwartelei en gedroogde serranoham

receptuur

Aspergesoepje met drie bereidingen van zalm

receptuur

 

 

 

 

Lamsbout met asperges, gestoofde lamsoor en

saus van morilles

receptuur

 

Cocktail van rood fruit , rode biet en

Sechuan button met vanille roomijs

receptuur

 

Apr

2018

(gerookte ossehaas met truffle mayonnaise) receptuur

 

(Risotto met porcini)

(primi)

receptuur

(Kabeljauw met linzen)

(secundi di pesche )

receptuur

Kalfsschintsel met venkel en oventomaatje

receptuur

Tiramisu met banaan en zoethout(drop)ijs

receptuur

Mrt

2018

Aardappel zalf, avocado, Burrata, beurre blanc en haringkaviaar

receptuur

Carpaccio van biet en radijs met verse roomkaas enmosterd-appelstroop vinaigrette

receptuur

Rode mul filet op fijne groenten met tijm saus

receptuur

Anjou duif in Muscat wijn met muskaatdruiven, rode uien knolselderie puree

receptuur

Zoete pompoentaart met Tiger Spice Chai ,mango en yoghurd

receptuur

Feb

2018

Runderhaas teriyaki, rettich en wakame

 

receptuur

Gegrilde Coquille in serrano ham, olijven tapenade pomelo en dragon mayonaise

receptuur

Skrei onder een korst van amandel en salami op witte bonen, venkel en sinaasappel

receptuur

Carre van Iberico varken met ongehutste pot

Mosterdsaus

receptuur

 

Olijfoliecake met bitterkoekjeskruim, Amaretto en limoen mascarpone en mascarpone softijs met receptuur

granaatappelmelasse

Jan

2018

Koolvis rug, crème van  cevenne ui, gel van karnemelk, platte peterselieolie, krokante aardappel , zoetzuur van komkommer, radijs en soja boontjes met granaat appel

receptuur

 

Steak tartaar met gehakte oester en parelgort, rettich, Lotuswortel en hoi sin, piccalillycrème  en  briochebrood

receptuur

Noordzee poon, bospeen crème met gember, armelui asperge, jus van strandkrab,

dadel crème

receptuur

Herten bovenbil, pastinaak, rode kool, stoofpeer, groene kool, spruit aan stok, specerijen jus receptuur

 

Clafoutis Doyenne du Comice, Whitie, crème patisserie zoet hout en laurierijs

 

receptuur

 

 

 

 2017

 

Dec

2017

Gegratineerde uiensoep

receptuur

 

 

Garnalen cocktail

receptuur

 

Sole Véronique

receptuur

 

 

Haas wellington

receptuur

 

Poire Belle Hélène

receptuur

 

 

 

Nov

2017

Rilette van zalm met krokantje en groene mayonaise

receptuur

***

 

Tartaar van zeebaars, grapefruit parels,

schuim van avocado en notencrunch

receptuur

 

Fazantfilet gevuld

met ganzenlever op spitskool marmelade en fazantenjus

receptuur

 

Snoekbaars balletjes

 in spicy bouillon

 

receptuur

Hertenrugfilet,

puree van zoete aardappel,

pompoenblokjes en gemarineerde spruitblaadjes,

saus van

 banyuls

receptuur

 

Elstar appeltje

 gevuld met frangi

pane gebakken in 

bladerdeeg, vanille

saus en ijs met

 boerenjongens

receptuur

 

 

Okt

2017

Soepje van kokos, sereh en Djeroek Poeroet \receptuur

Kwartel op peking wijze receptuur

Terranyaki van kalfszwezerik met enoki  paddenstoelen en mosterd cresse receptuur

Escabeche van kabeljauw, gefrituurde makreel en crème van aubergines receptuur

Avocado met sinaasappel, passie sorbet en koffie siroop

receptuur

 

 

Sep

2017

Tartaar van langoustine in soja gelei op wasabi panna cotta kaviaar

 receptuur

Rouleau van mais kip met gerookte thee, King krab salade in krokant jasje en zoetzuur van mango

receptuur

Rode mul, zwarte quinoa,  Provençaalse tomaten bouillon en zeegroenten  receptuur

Kalf lende, slavinkje, mini paksoi, cantharellen,

jus van limoen en gebakken polenta receptuur

Gegrilde watermeloen met basilicum yoghurtijs,

gel van riesling auslese, pijnboompitjes en

basil cress

receptuur

 

Juni

2017

Carpaccio van nieuwe haring

receptuur

Salade rode mul, sinaasappel, rozemarijn en witlof

 receptuur

Ravioli gevuld met kreeft in kreeften jus met tomaat receptuur

Crepinette van parelhoen borst met paddenstoelen puree van doperwten,  groene boontjes en polenta

receptuur

Gemarineerde rode bessen met limoen -kwarktaart sorbet van blauwe bessen

 

receptuur

 

Mei

2017

Pakketje van asperges gevuld met tartaar van Noorse zalm met yoghurt sesam crème

receptuur

Salade met witte en groene asperges, gerookte parelhoenborst en gepocheerd eitje

receptuur

Gegrilde asperges met lamsoor, gepocheerde heilbot gepaneerd met fijne groenten en Hollandaise saus  receptuur

Longhaas  Wellington met gebrande Lamskoteletjes op Turkse wijze, krokante asperges met sumak, gekonfijte aardappel en romige postelein receptuur

Aardbeien gemarineerd, roomijs met mint honing

Saus Romanoff en wafeltjes receptuur

 

Apr

2017

Pulled Duck met mousseline van knolselderie en truffel receptuur

Tataki van zalm met komkommertagliatelle en komkommervinaigrette

receptuur

Skrei kabeljauw, risotto met zeekraal, crème van gerookte schelvislever en rode wijnjus  receptuur

Kangoeroe, zoete aardappelpuree, broccolini, akker champignons en saus van Banjuls receptuur

Tarte tatin van banaan met hazelnootroomijs chocolade pindasaus en banaankrokant

en espuma van geflambeerde banaan receptuur

 

Mrt

2017

Carpaccio van coquilles, Japanse gamba

en zoet zuur

 receptuur

Krokante zwezerik , gedroogde bloedworst

en sauce Periqueuse

receptuur

Flensjestaart met groentenvulling

en getomatiseerde saus

receptuur

Hollands lamsbout met gepofte tomaatjes basilicum en aardappel gnocchi met kruiden receptuur

Ice pie

receptuur

 

feb

207

Gekonfijte kabeljauw met kreeft in vanille olie, gele curry en zoetzure groentjes en kreeftenbitterbal receptuur

Filet van Noordzee rode poon met schorseneer, akkerpaddestoel, bisque en

receptuur

Boerderij hoender, bitterbal van de bout, mousseline peterseliewortel, cantharellenschuim en gekonfijte aardappel cilinder met groene asperges

receptuur

Wilde duif, kastanje crème, biet en Boudin noir

receptuur

Fudge pompoen, hazelnoot ganache, krokante pompoenpitten, whitie, vanille mascarpone, gekonfijte dwerg sinaasappel en tonkaboon ijs

receptuur

 

Jan

2017

Bonbon van tonijn met wasabicrème en kaviaar

receptuur

Salade van kwartel met krullen ganzenlever en gelei van Granny Smith

receptuur

Crème van spliterwten en knolselderie met gerookte zalm

receptuur

Hachee van konijnenbout, crème van aardpeer en geroosterde bloemkool

receptuur

Salade van uitgesneden clementines met dressing van passiefruit met bereidingen van pure chocolade

receptuur

 

     2016

 

Dec

2016

Ceviche van coquille en tong met XO-saus

 

receptuur

Pittige gevogeltesoep met schelvis, kokos en granaatappel

receptuur

Tonijn- en makreelsalade met daikon  en komkommer

receptuur

Ossenhaas met mango en gevulde flensjes met gamba

receptuur

Exotische fruitsalade met lycheeijs en limoenkletskop

receptuur

 

Nov

2016

Cannelloni van eendenlever en spekkoek op mango chutney

receptuur

Taartje van coquille en avocado

met tomatendressing

receptuur

 Kreeften soepje met pompoen en venkel

receptuur

Snoekbaars geroosterd op fijne zuurkool met champagne sabayon en buikspek

receptuur

Hertenrugfilet op klassieke rode kool met dauphine donuts  en wildsaus met bockbier

receptuur

Open appeltaart met kaneelroomijs en vanillesaus

receptuur

 

Okt

2016

Roosje van ossenhaas met geitenkaas

 

receptuur

Vitello Maccarello

receptuur

Aardappelpreisoep met vongole.

receptuur

Wilde eend met fris zure saus van kersen en diverse groentenbereidingen

receptuur

Citroentaartje  met Gin Tonic schuim

receptuur

 

Sep

2016

Gillardeau oester in een gelei van tomaat en basilicum receptuur

Geroosterde langoustine op maanzaad sambal kletskop met meloen en avocado en schaaldieren mayonaise

receptuur

Geroosterde dorade op Beluga linzen fijne knolselderie en dragon mosterd saus receptuur

Picanha (Staartstuk) met witlof ham en kaas, Rons frieten en beurre cafe de paris

receptuur

Gebakken peer met amandelspijs, amaretto roomijs en Karamel saus

receptuur

Juni

2016

Tartaar van tomaat met krokante zwezerik

receptuur

Witte tonijn met wortel, pinda, papaja en kruidenstengel receptuur

Bisque van gebrande gele paprika met knoflook en geroosterde gamba receptuur

Crepinette van parelhoen borst met paddenstoelen puree van doperwten,  groene boontjes en polenta

receptuur

Gemarineerde rode bessen met limoen -kwarktaart sorbet van blauwe bessen

 

receptuur

Mei

2016

kleine salade eendenborst

receptuur

Bokkenpootjes van gerookte zalm met gemarineerde asperges receptuur

Lamellen wit en groen , timbaaltje van snoekbaars parma ham en gepofte tomaatjes basilicumboter receptuur

Geroerbakte asperges met licht gerookte kalfshaas saus van morilles en peterselie risotto receptuur

Savarin van aardbei met gemarineerde aardbei en yoghurt ijs met dragon receptuur

Apr

2016

Coquille St Jacques ‘Reine Marguerite’  kleine saladereceptuur

Coquille St Jacques ‘Reine Marguerite’  kleine saladereceptuur

Coquille St Jacques ‘Reine Marguerite’  kleine saladereceptuur

Hollands lamsbout met gepofte tomaatjes basilicum en aardappel gnocchi met kruiden receptuur

Hollands lamsbout met gepofte tomaatjes basilicum en aardappel gnocchi met kruiden receptuur

Mrt

2016

Erwtensoepje met een bosje gerookte paling, schuim van gerookte melk receptuur

Gekonfijte zalm op salade van knolselderie mierikswortel en kappertjes   receptuur

Tongfilet gevuld met gamba mousse in bladerdeeg gebakken met limoen botersaus receptuur

Hollands lamsbout met gepofte tomaatjes basilicum en aardappel gnocchi met kruiden receptuur

Bloedsinaasappel met een dressing van passie fruit met noga bavaroise in pure chocolade receptuur

feb

2016

Gebakken bloedworst op hete bliksem salade receptuur

Zuurkool soepje met gerookte zalm forel receptuur

Gepocheerde kabeljauw met witlof  ham  en parmezaan.

receptuur

Kalfs ribeye, groene kool met vadouvan, knolselderie mousse en Madeira jus

receptuur

Witlof met kumquats, gekaramelliseerde walnoot en blauwe kaas

receptuur

Jan

2016

Crème  brulee van gevogelte lever parfait met brioche     receptuur

Rode mul filet op gemarineerde groenten met tijm dressing receptuur  

Gepocheerde met gerookte zalm gelardeerde heilbot op groene asperge en mierikswortel botersaus receptuur

Ierse runderlende met friet van zoete aardappel sjalotten compote en bearnaise receptuur   

Tarte tatin van Doyenne du comice met amandel ijs en karamel receptuur

     2015

 

Dec

Runder tartaar met oester en zeeschuim     Wortel gember soepje met geroosterde coquille     

Salade gevogelte met geroosterde macadamia’s en papaya

Wortel gember soepje met geroosterde coquille    

Konijn in buikspek met doperwtjes, salie en

munt   Puntje chocolade flensjes taart met ijs van amarene kersen

Nov

Bisque van langoustine met kerrie kokos room gegratineerd

receptuur

Tompouce gevuld met crab salade geroosterde gamba en dressing van gefermenteerde knoflook

receptuur

Op de huid gebakken wilde zeebaars op romige prei met mosseltjes

receptuur

Tournedos van kwartel en fazant met zuurkool en saus van jeneverbes

receptuur

Hertenhaas gebakken in filodeeg met kastanje amandel kroketjes en gebakken witlof en stoofpeer

receptuur

Warme appelroosje met kaneel roomijs en warme vanille saus

receptuur

Okt

Cappuccino di asparagi

 

 

receptuur

Coquilles met chilipeper, linzen, sali en broccoli

 

receptuur

Pesce al cartoccio

 

receptuur

 

Tagliatella met romige roergebakken spinazieen  rivierkreeftjes

receptuur

Sformatino mediterraneo  met kalfshaas

 

 

receptuur

Mascarpone met lange vingers, aardbeien mousse , zwarte olijven karamel en room

 

receptuur

Sep

2015

Koud gerookte zalm met trekdrop op

venkel en limoen

receptuur

Watermeloen gemarineerd in de sangria met

pata negra en salade

receptuur

Medaillon van zeeduivel op  pomodorie tomaat en basilicumolie

receptuur

Wilde eend, het boutje gekonfijt en de borst op karkas gebraden met witlof, gekarameliseerde sinaasappel en ingekookte port

 

receptuur

Kersen met kersensorbet, pure chocolademousse en witte chocolade

 

receptuur

Juni

2015

Cannelloni van zoute haring en rode biet

op appelsalade

receptuur

Salade gefrituurde kwartel met groene asperge en serranoham en gepocheerd kwarteleitje

receptuur

Zeebaarsfilet met vanilleboter en broccoli met chili

receptuur

Lamsbout op een ratatouille van zomer groente

 

receptuur

Clafoutis met kersen en sorbet van 

zwart en blauw fruit

 

 

receptuur

Mei

2015

Gin-tonic met komkommer

receptuur

Coquille in de schelp bereid met jonge groenten en Noilly Prat

receptuur

Mousseline van snoekbaars met gerookte zalm en luchtige aspergesaus

receptuur

Eendenborst op roergebakken asperges met geprakte aardappel en limoenjus

receptuur

Taartje van frambozen, mousse, ijs en kletskop

receptuur

Apr

2015

Zacht gekookt eitje gepaneerd met crème van zalm en haring kaviaar  receptuur

Makreel cru met oosterse dressing en zoetzuur  

receptuur

Geroosterde rogfilet met saus van kappertjes en ganzenlever en gekonfijte prei  

receptuur

Lams rib en lams haas met gegrilde groenten en tomaat  

receptuur

Crème brûlée van limoncello met aardbeitjes en yogurt ijs met limoen

receptuur

Mrt

2015

Garnalen bitterbal met piccalilly crème

receptuur

Krokant geroosterde dorade  filet met warme mosterd bieslook aardappeltjes en kruiden  receptuur

Pot au feu van piepkuiken

receptuur

USA Beef met gestoofde rode uien, bearnaise saus en frieten receptuur

Omgekeerde “Dame blanche” met amandel tuille receptuur

feb

2015

Steaktartaar met makreel, popcorn , cornichon  en croutons receptuur

Rouleaux van tonijn  met kreeftenmayonaise en radijs

receptuur

Gepocheerde kabeljauw met witlof  ham  en parmezaan.

receptuur

Hertenrug, pastinaak met witte chocolade en een aardappel wafel

receptuur

Ravioli van marsepein, merengue, peer  en  sponscake

receptuur

Jan

2015

Gebakken bloedworst van op compote van doyenne du comice en lever pastei  receptuur

Salade koud gerookte zalm met gefrituurde sliptong filets

receptuur  

Bisque van langoustine met kokos en citroengras  receptuur

Fazant hen op het karkas gebraden met zuurkool,  knolselderie puree en een rookworstje    receptuur   

Stoofpeertjes met kaneel roomijs en wentelteefjes

receptuur

 

     2014

 

 

dec

2014

Knoflook peterselie soepje met slakjes  

Geroosterde tonijn op een salade van Quinoa met citroen en koriander  

In rode wijn gepocheerde zeewolf op aardappel mousseline en schorseneer  

Tournedos van haas op savooiekool met een saus van chocolade en appel bolletjes

Speculaas parfait met siroop van vijgen en port met bockbier sabayon

Nov

2014

oester  op winter postelein met champagne sabayon en haringkaviaar  

Lauw warme coquille op avocado en tomaat met coulis van gebrande rode paprika

Op de huid gebakken zeebaars op zwarte linzen met fijne groenten  en grove mosterd , laurier saus

Hout duif op carpaccio van rode en gele biet met krulletjes eendenlever  en witte druiven , balsamico siroop  

Rug filet van hertenkalf , pied de mouton paddenstoelen, puree van zoete aardappel   giesen wildeman  wild jus met vossenbessen

Degustation van passiefruit, mousse, crème brûlée, taart, sorbetijs en siroop

Okt

2014

Salade met konijn filet, gedroogde ham, mango en gember dressing  

Mossel soepje met koriander  

Zacht gegaarde zeeduivel op een tartaar van pommedorie tomaat  

Wild zwijnsrug licht gerookt met zuurkool en knolselderie puree en buikspek  

Gepocheerde peer met amandelen en chocolade sorbetijs met cognac

Sep

2014

Terrine van gebrande paprika , geroosterde sardine filets en tomatenvinaigrette  

Gestoofde IJsselmeerpaling in een crèmesoepje met zomer groenten en groene kruiden  

Gepocheerde heilbot op wilde spinazie met basilicum,  witte wijn sabayon en gerookte zalmreepjes