2020

 

Mrt

2020

 

 

receptuur

 

 

receptuur

 

 

receptuur

 

 

receptuur

 

 

receptuur

Feb

2020

 

 

receptuur

 

 

receptuur

 

 

receptuur

 

 

receptuur

 

 

receptuur

Jan

2020

Gerechtje jos

 

receptuur

 

Croque-Monsieur

 

receptuur

Salade van gamba’s met gefrituurde sliptong filet

en hartige chutney van tomaat

receptuur

Roodbaars en papillotte met bosui en gember

receptuur

Salade van bloedsinaasappel met passievrucht dressing en noga parfait met Grand Marnier

 

 

receptuur

Eendenborst licht gerookt met zuurkool en crème van pastinaak 

receptuur

      2019

 

Dec

2019

Leverpastei met vijgenjam en krokantje   

            receptuur

   

 

Drie bereidingen van zalm, tartaar, gegrild en cru met salade wakame en dressing van geroosterde sesam receptuur

Ravioli gevuld met kreeft op gestoofde prei

en bisque van kreeft receptuur

Ierse runderlende, hachee van banaan sjalotten en geprakte aardappel receptuur

 

Honingbaba met mango compote

en ijs van passie fruit receptuur

 

nov

2019

Kerstbal van eendenlever in rode portgelei op

chutney van abrikoos

receptuur

 

n karnemelk gegaarde zeeduivel op couscous met limoen en koriander en puntpaprika dressing 

receptuur

Geroosterde coquille op risotto van bloemkool

met geschaafde truffel

receptuur

Medaillon van fazant in parma ham op zuurkool met mosterd sabayon en spekjes

receptuur

Haas filet, crème van aardpeer, spruitjes en stoofpeer met preiselberen rode portsaus

receptuur

Chocolade terrine met amarena kersen en

ijs van witte chocolade

receptuur

 

okt

2019

Gewokte mossel met ratatouille    

receptuur

                                                                      

 

 

 

Ceviche van tonijn met wasabi avocado crème

receptuur

Droogebakken scholfilet op ragout van venkel, paddenstoelen en dragon olie

receptuur

Reerug met boerenkool gort, uien siroop,

bietensaus en spruitjes

receptuur

 

Tarte tatin van Elstar appel, appel siroop, kaneelijs en tuille van kaneel en vanille

receptuur

sep

2019

Langoustine à la Americaine                

receptuur

 

Vitello tonnato

receptuur

Spinazie-feta taart met tomaten coulis en geroosterde zalm

receptuur

Anjou duif met drie bereidingen van knolselderij met een jus van Banyul

receptuur

Gepocheerde perzik, mascarpone ijs met amaretto en eroosterde amandelen

receptuur

jun

2019

Tartaar van tomaat piri piri met geroosterde sardine filet 

receptuur 

Komkommer gevuld met geitenkaas, salade van gebrande  paprika en geroosterde gamba’s

receptuur 

Tongfilet in bladerdeeg gebakken met een vulling van    zalm en ganzenlever met groene asperge en botersaus

receptuur 

Lams rib met ratatouille van groene groenten met gekonfijte aardappel tijm jus receptuur 

 

Open vruchtentaart half geslagen room bosvruchten sorbet

receptuur 

Mei

2019

Krokante zwezerik loempia met asperge chutney

receptuur 

               

 

 

Salade gemarineerde groene asperges, kreeft, gepocheerd kwartelei en gedroogde serranoham

receptuur

Aspergesoepje met drie bereidingen van zalm

receptuur

                         

 

   

 

Lamsbout met asperges, gestoofde lamsoor en

saus van morilles

receptuur

 

Cocktail van rood fruit , rode biet en

Sechuan button met vanille roomijs

receptuur

 

Apr

2019

Antipasti

Sarde a beccafico

(gevulde sardines)

Caprese tortino (caprese taartje)

Bistecca fumare con maionese al tartuffo

(gerookte ossehaas met truffle mayonnaise) receptuur

 

Risotto al funghi

(Risotto met porcini)

(primi)

receptuur

Trancio di merluzzo con lenticchie

(Kabeljauw met linzen)

(secundi di pesche )

receptuur

Saltimbocca alla Romana, prosciutto, sali, finocchio frito con Parmezan

(Kalfsschintsel met venkel en oventomaatje)

Secundi di carne

receptuur

Tiramisu met banaan en ‘gelato alla liquirizia’ zoethout(drop)ijs

(dolce)

receptuur

Mrt

2019

Aardappel zalf, avocado, Burrata, beurre blanc en haringkaviaar

receptuur

Carpaccio van biet en radijs met verse roomkaas enmosterd-appelstroop vinaigrette

receptuur

Rode mul filet op fijne groenten met tijm saus

 receptuur

Anjou duif in Muscat wijn met muskaatdruiven, rode uien knolselderie puree

             receptuur

Zoete pompoentaart met Tiger Spice Chai ,mango en yoghurd

receptuur

Feb

2019

Runderhaas teriyaki, rettich en wakame                        

 

receptuur

Gegrilde Coquille in serrano ham, olijven tapenade pomelo en dragon mayonaise

receptuur

Skrei onder een korst van amandel en salami op witte bonen, venkel en sinaasappel

receptuur

Carre van Iberico varken met ongehutste pot

Mosterdsaus

receptuur

 

Olijfoliecake met bitterkoekjeskruim, Amaretto en limoen mascarpone en mascarpone softijs met receptuur

granaatappelmelasse

Jan

2019

Koolvis rug, crème van  cevenne ui, gel van karnemelk, platte peterselieolie, krokante aardappel , zoetzuur van komkommer, radijs en soja boontjes met granaat appel

receptuur

 

Steak tartaar met gehakte oester en parelgort, rettich, Lotuswortel en hoi sin, piccalillycrème  en  briochebrood

receptuur

Noordzee poon, bospeen crème met gember, armelui asperge, jus van strandkrab,

 dadel crème

receptuur

Herten bovenbil, pastinaak, rode kool, stoofpeer, groene kool, spruit aan stok, specerijen jus receptuur

 

Clafoutis Doyenne du Comice, Whitie, crème patisserie zoet hout en laurierijs

 

 receptuur

 

 

 

 

 

       2018

 

dec

2018

 

Nov

2018

Lauwwarme oester à la

“Cas Spijkers”

receptuur

Canadese kreeft op

salade van Opperdoezer

 ronde met truffel

receptuur

Zacht gegaarde

fazantenborst op

zuurkool salade

receptuur

Geroosterde coquille op saffraan risotto met kreeften jus  receptuur

==============================\

Herten medaillon, stoofpeer,

zoete witlof en

kastanje soesjes met amandel  receptuur

Flensjes taartje met sinaasappel en Grand Marnier ijs

receptuur

Okt

2018

Bokkenpootje van zalm en garnaal  op “guacamole”

 

Rouleau van roodpoot patrijs met pruim en ganzenlever

Snoekbaars in Savooikool op gestoofde savooikool

Kalfslende met saus van gestoofde kalfswang en drie bereidingen van flespompoen

Open vruchten taartje met kardemon ijs en tuille

Sep

2018

Salade van zoetzure groenten  met kerriemayonaise, gerookte paling, tonijn en gamba’s

 

Roodbaars met basilicumrisotto, dun gemarineerde venkel en een vinaigrette met gerookte forel en kappertjes

Zwezerik, chinese 5 spices, mangochutney,

Bloemkool  en paddenstoelen

Wilde eend, bulgur met rode biet, bospeen en jus met ras el hanout

Gekaramelliseerde abrikoos met amaretto,

chocolade mousse en nogatine ijs 

Mei

2018

Cannelloni van avocado en krab

 

receptuur

 

Ceviche van dorade

receptuur

Mosselen met gerookt spek, soepje van saffraan

receptuur

Kalf lende met aspergegoulash en pilav

receptuur

Aardbeien met Yoghurt

receptuur

Apr

2018

Gamba in kataifi met crème van gefermenteerde knoflook

receptuur

 

Coquille, koud gerookte runder lende

Amsterdams zuur

receptuur

Hollandse asperges, gekonfijte zalm, smeuïg roerei met dragon

receptuur

Lams rib, gegrilde groenten, knoflook polenta en tomaat basilicum jus

receptuur

Chili chocolade cake met tequila, citroenijs en granaatappelpitten

receptuur

Mrt

2018

De beroemde soesjes van Constant Fonk

receptuur

 

Vitello tonato 2018

receptuur

Tarbot uit de oven met tomaat basilicum korstje, op jonge groenten met dragon

receptuur

Anjou duif , witlof, bloedsinaasappeljus, gekonfijte aardappel creme brulee

Bajondillo Mentrida

receptuur

Wentel teefjes, stoofpeer in gluhwein, five spice kardamon roomijs

receptuur

Feb

2018

Zeebaars met crème fraîche, rode biet  en haring kaviaar

receptuur

Mais kip met kreeft, mango en dragon  receptuur

Kabeljauw met bimi, sinaasappel en cashewnoot

receptuur

USA steak met knolselderij, hazelnoot en spruit

receptuur

Bananenbrood, mascarpone, chocolade en gezouten karamel

receptuur

Jan

2018

Gepocheerde oester op wilde spinazie met basilicum en Hollandaise

receptuur

 

Canadese kreeft op een salade van roseval aardappel en groene mayoniase

receptuur

Pompoen soepje met brunoise van kip en koriander

receptuur

Wildzwijn rug met gesmoorde Langedijker zuurkool en Pommes Duchesse

receptuur

 

Tarta tatin van elstar appel met kaneel roomijs en karamel saus

receptuur

 

 

 

 

 



 

       2017

 

Dec

2017

Gegratineerde uiensoep

receptuur

 

 

Garnalen cocktail

receptuur

 

Sole Véronique

receptuur

 

 

Haas wellington

receptuur

 

Poire Belle Hélène

receptuur

 

 

Nov

2017

Rilette van zalm met krokantje en groene mayonaise

receptuur

***

 

Tartaar van zeebaars, grapefruit parels,

schuim van avocado en notencrunch

receptuur

 

Fazantfilet gevuld

met ganzenlever op spitskool marmelade en fazantenjus

receptuur

 

Snoekbaars balletjes

 in spicy bouillon

 

receptuur

Hertenrugfilet,

puree van zoete aardappel,

pompoenblokjes en gemarineerde spruitblaadjes,

saus van

 banyuls

receptuur

 

Elstar appeltje

 gevuld met frangi

pane gebakken in 

bladerdeeg, vanille

saus en ijs met

 boerenjongens

receptuur

 

Okt

2017

Soepje van kokos, sereh en Djeroek Poeroet \receptuur

Kwartel op peking wijze receptuur

Terranyaki van kalfszwezerik met enoki  paddenstoelen en mosterd cresse receptuur

Escabeche van kabeljauw, gefrituurde makreel en crème van aubergines receptuur

Avocado met sinaasappel, passie sorbet en koffie siroop

receptuur

 

Sep

2017

Tartaar van langoustine in soja gelei op wasabi panna cotta kaviaar

 receptuur

Rouleau van mais kip met gerookte thee, King krab salade in krokant jasje en zoetzuur van mango

receptuur

Rode mul, zwarte quinoa,  Provençaalse tomaten bouillon en zeegroenten  receptuur

Kalf lende, slavinkje, mini paksoi, cantharellen,

jus van limoen en gebakken polenta receptuur

Gegrilde watermeloen met basilicum yoghurtijs,

gel van riesling auslese, pijnboompitjes en

basil cress

receptuur

Juni

2017

Carpaccio van nieuwe haring

receptuur

Salade rode mul, sinaasappel, rozemarijn en witlof

 receptuur

Ravioli gevuld met kreeft in kreeften jus met tomaat receptuur

Crepinette van parelhoen borst met paddenstoelen puree van doperwten,  groene boontjes en polenta

receptuur

Gemarineerde rode bessen met limoen -kwarktaart sorbet van blauwe bessen

 

receptuur

Mei

2017

Pakketje van asperges gevuld met tartaar van Noorse zalm met yoghurt sesam crème

receptuur

Salade met witte en groene asperges, gerookte parelhoenborst en gepocheerd eitje

receptuur

Gegrilde asperges met lamsoor, gepocheerde heilbot gepaneerd met fijne groenten en Hollandaise saus  receptuur

Longhaas  Wellington met gebrande Lamskoteletjes op Turkse wijze, krokante asperges met sumak, gekonfijte aardappel en romige postelein receptuur

Aardbeien gemarineerd, roomijs met mint honing

Saus Romanoff en wafeltjes receptuur

Apr

2017

Pulled Duck met mousseline van knolselderie en truffel receptuur

Tataki van zalm met komkommertagliatelle en komkommervinaigrette

receptuur

Skrei kabeljauw, risotto met zeekraal, crème van gerookte schelvislever en rode wijnjus  receptuur

Kangoeroe, zoete aardappelpuree, broccolini, akker champignons en saus van Banjuls receptuur

Tarte tatin van banaan met hazelnootroomijs chocolade pindasaus en banaankrokant

en espuma van geflambeerde banaan receptuur

Mrt

2017

Carpaccio van coquilles, Japanse gamba

en zoet zuur

 receptuur

Krokante zwezerik , gedroogde bloedworst

en sauce Periqueuse

receptuur

Flensjestaart met groentenvulling

en getomatiseerde saus

receptuur

Hollands lamsbout met gepofte tomaatjes basilicum en aardappel gnocchi met kruiden receptuur

Ice pie

receptuur

feb

207

Gekonfijte kabeljauw met kreeft in vanille olie, gele curry en zoetzure groentjes en kreeftenbitterbal receptuur

Filet van Noordzee rode poon met schorseneer, akkerpaddestoel, bisque en

receptuur

Boerderij hoender, bitterbal van de bout, mousseline peterseliewortel, cantharellenschuim en gekonfijte aardappel cilinder met groene asperges

receptuur

Wilde duif, kastanje crème, biet en Boudin noir

receptuur

Fudge pompoen, hazelnoot ganache, krokante pompoenpitten, whitie, vanille mascarpone, gekonfijte dwerg sinaasappel en tonkaboon ijs

receptuur

Jan

2017

Bonbon van tonijn met wasabicrème en kaviaar

receptuur

Salade van kwartel met krullen ganzenlever en gelei van Granny Smith

receptuur

Crème van spliterwten en knolselderie met gerookte zalm

receptuur

Hachee van konijnenbout, crème van aardpeer en geroosterde bloemkool

receptuur

Salade van uitgesneden clementines met dressing van passiefruit met bereidingen van pure chocolade

receptuur

     2016

 

Dec

2016

Ceviche van coquille en tong met XO-saus

 

receptuur

Pittige gevogeltesoep met schelvis, kokos en granaatappel

receptuur

Tonijn- en makreelsalade met daikon  en komkommer

receptuur

Ossenhaas met mango en gevulde flensjes met gamba

receptuur

Exotische fruitsalade met lycheeijs en limoenkletskop

receptuur

 

Nov

2016

Cannelloni van eendenlever en spekkoek op mango chutney

receptuur

Taartje van coquille en avocado

met tomatendressing

receptuur

 Kreeften soepje met pompoen en venkel

receptuur

Snoekbaars geroosterd op fijne zuurkool met champagne sabayon en buikspek

receptuur

Hertenrugfilet op klassieke rode kool met dauphine donuts  en wildsaus met bockbier

receptuur

Open appeltaart met kaneelroomijs en vanillesaus

receptuur

 

Okt

2016

Roosje van ossenhaas met geitenkaas

 

receptuur

Vitello Maccarello

receptuur

Aardappelpreisoep met vongole.

receptuur

Wilde eend met fris zure saus van kersen en diverse groentenbereidingen

receptuur

Citroentaartje  met Gin Tonic schuim

receptuur

 

Sep

2016

Gillardeau oester in een gelei van tomaat en basilicum receptuur

Geroosterde langoustine op maanzaad sambal kletskop met meloen en avocado en schaaldieren mayonaise

receptuur

Geroosterde dorade op Beluga linzen fijne knolselderie en dragon mosterd saus receptuur

Picanha (Staartstuk) met witlof ham en kaas, Rons frieten en beurre cafe de paris

receptuur

Gebakken peer met amandelspijs, amaretto roomijs en Karamel saus

receptuur

Juni

2016

Tartaar van tomaat met krokante zwezerik

receptuur

Witte tonijn met wortel, pinda, papaja en kruidenstengel receptuur

Bisque van gebrande gele paprika met knoflook en geroosterde gamba receptuur

Crepinette van parelhoen borst met paddenstoelen puree van doperwten,  groene boontjes en polenta

receptuur

Gemarineerde rode bessen met limoen -kwarktaart sorbet van blauwe bessen

 

receptuur

Mei

2016

kleine salade eendenborst

receptuur

Bokkenpootjes van gerookte zalm met gemarineerde asperges receptuur

Lamellen wit en groen , timbaaltje van snoekbaars parma ham en gepofte tomaatjes basilicumboter receptuur

Geroerbakte asperges met licht gerookte kalfshaas saus van morilles en peterselie risotto receptuur

Savarin van aardbei met gemarineerde aardbei en yoghurt ijs met dragon receptuur

Apr

2016

Coquille St Jacques ‘Reine Marguerite’  kleine saladereceptuur

Coquille St Jacques ‘Reine Marguerite’  kleine saladereceptuur

Coquille St Jacques ‘Reine Marguerite’  kleine saladereceptuur

Hollands lamsbout met gepofte tomaatjes basilicum en aardappel gnocchi met kruiden receptuur

Hollands lamsbout met gepofte tomaatjes basilicum en aardappel gnocchi met kruiden receptuur

Mrt

2016

Erwtensoepje met een bosje gerookte paling, schuim van gerookte melk receptuur

Gekonfijte zalm op salade van knolselderie mierikswortel en kappertjes   receptuur

Tongfilet gevuld met gamba mousse in bladerdeeg gebakken met limoen botersaus receptuur

Hollands lamsbout met gepofte tomaatjes basilicum en aardappel gnocchi met kruiden receptuur

Bloedsinaasappel met een dressing van passie fruit met noga bavaroise in pure chocolade receptuur

feb

2016

Gebakken bloedworst op hete bliksem salade receptuur

Zuurkool soepje met gerookte zalm forel receptuur

Gepocheerde kabeljauw met witlof  ham  en parmezaan.

receptuur

Kalfs ribeye, groene kool met vadouvan, knolselderie mousse en Madeira jus

receptuur

Witlof met kumquats, gekaramelliseerde walnoot en blauwe kaas

receptuur

Jan

2016

Crème  brulee van gevogelte lever parfait met brioche     receptuur

Rode mul filet op gemarineerde groenten met tijm dressing receptuur  

Gepocheerde met gerookte zalm gelardeerde heilbot op groene asperge en mierikswortel botersaus receptuur

Ierse runderlende met friet van zoete aardappel sjalotten compote en bearnaise receptuur   

Tarte tatin van Doyenne du comice met amandel ijs en karamel receptuur

     2015

 

Dec

Runder tartaar met oester en zeeschuim     Wortel gember soepje met geroosterde coquille     

Salade gevogelte met geroosterde macadamia’s en papaya

Wortel gember soepje met geroosterde coquille    

Konijn in buikspek met doperwtjes, salie en

munt   Puntje chocolade flensjes taart met ijs van amarene kersen

Nov

Bisque van langoustine met kerrie kokos room gegratineerd

receptuur

Tompouce gevuld met crab salade geroosterde gamba en dressing van gefermenteerde knoflook

receptuur

Op de huid gebakken wilde zeebaars op romige prei met mosseltjes

receptuur

Tournedos van kwartel en fazant met zuurkool en saus van jeneverbes

receptuur

Hertenhaas gebakken in filodeeg met kastanje amandel kroketjes en gebakken witlof en stoofpeer

receptuur

Warme appelroosje met kaneel roomijs en warme vanille saus

receptuur

Okt

Cappuccino di asparagi

 

 

receptuur

Coquilles met chilipeper, linzen, sali en broccoli

 

receptuur

Pesce al cartoccio

 

receptuur

 

Tagliatella met romige roergebakken spinazieen  rivierkreeftjes

receptuur

Sformatino mediterraneo  met kalfshaas

 

 

receptuur

Mascarpone met lange vingers, aardbeien mousse , zwarte olijven karamel en room

 

receptuur

Sep

2015

Koud gerookte zalm met trekdrop op

venkel en limoen

receptuur

Watermeloen gemarineerd in de sangria met

pata negra en salade

receptuur

Medaillon van zeeduivel op  pomodorie tomaat en basilicumolie

receptuur

Wilde eend, het boutje gekonfijt en de borst op karkas gebraden met witlof, gekarameliseerde sinaasappel en ingekookte port

 

receptuur

Kersen met kersensorbet, pure chocolademousse en witte chocolade

 

receptuur

Juni

2015

Cannelloni van zoute haring en rode biet

op appelsalade

receptuur

Salade gefrituurde kwartel met groene asperge en serranoham en gepocheerd kwarteleitje

receptuur

Zeebaarsfilet met vanilleboter en broccoli met chili

receptuur

Lamsbout op een ratatouille van zomer groente

 

receptuur

Clafoutis met kersen en sorbet van 

zwart en blauw fruit

 

 

receptuur

Mei

2015

Gin-tonic met komkommer

receptuur

Coquille in de schelp bereid met jonge groenten en Noilly Prat

receptuur

Mousseline van snoekbaars met gerookte zalm en luchtige aspergesaus

receptuur

Eendenborst op roergebakken asperges met geprakte aardappel en limoenjus

receptuur

Taartje van frambozen, mousse, ijs en kletskop

receptuur

Apr

2015

Zacht gekookt eitje gepaneerd met crème van zalm en haring kaviaar  receptuur

Makreel cru met oosterse dressing en zoetzuur  

receptuur

Geroosterde rogfilet met saus van kappertjes en ganzenlever en gekonfijte prei  

receptuur

Lams rib en lams haas met gegrilde groenten en tomaat  

receptuur

Crème brûlée van limoncello met aardbeitjes en yogurt ijs met limoen

receptuur

Mrt

2015

Garnalen bitterbal met piccalilly crème

receptuur

Krokant geroosterde dorade  filet met warme mosterd bieslook aardappeltjes en kruiden  receptuur

Pot au feu van piepkuiken

receptuur

USA Beef met gestoofde rode uien, bearnaise saus en frieten receptuur

Omgekeerde “Dame blanche” met amandel tuille receptuur

feb

2015

Steaktartaar met makreel, popcorn , cornichon  en croutons receptuur

Rouleaux van tonijn  met kreeftenmayonaise en radijs

receptuur

Gepocheerde kabeljauw met witlof  ham  en parmezaan.

receptuur

Hertenrug, pastinaak met witte chocolade en een aardappel wafel

receptuur

Ravioli van marsepein, merengue, peer  en  sponscake

receptuur

Jan

2015

Gebakken bloedworst van op compote van doyenne du comice en lever pastei  receptuur

Salade koud gerookte zalm met gefrituurde sliptong filets

receptuur  

Bisque van langoustine met kokos en citroengras  receptuur

Fazant hen op het karkas gebraden met zuurkool,  knolselderie puree en een rookworstje    receptuur   

Stoofpeertjes met kaneel roomijs en wentelteefjes

receptuur

 

     2014

 

 

dec

2014

Knoflook peterselie soepje met slakjes  

Geroosterde tonijn op een salade van Quinoa met citroen en koriander  

In rode wijn gepocheerde zeewolf op aardappel mousseline en schorseneer  

Tournedos van haas op savooiekool met een saus van chocolade en appel bolletjes

Speculaas parfait met siroop van vijgen en port met bockbier sabayon

Nov

2014

oester  op winter postelein met champagne sabayon en haringkaviaar  

Lauw warme coquille op avocado en tomaat met coulis van gebrande rode paprika

Op de huid gebakken zeebaars op zwarte linzen met fijne groenten  en grove mosterd , laurier saus

Hout duif op carpaccio van rode en gele biet met krulletjes eendenlever  en witte druiven , balsamico siroop  

Rug filet van hertenkalf , pied de mouton paddenstoelen, puree van zoete aardappel   giesen wildeman  wild jus met vossenbessen

Degustation van passiefruit, mousse, crème brûlée, taart, sorbetijs en siroop

Okt

2014

Salade met konijn filet, gedroogde ham, mango en gember dressing  

Mossel soepje met koriander  

Zacht gegaarde zeeduivel op een tartaar van pommedorie tomaat  

Wild zwijnsrug licht gerookt met zuurkool en knolselderie puree en buikspek  

Gepocheerde peer met amandelen en chocolade sorbetijs met cognac

Sep

2014

Terrine van gebrande paprika , geroosterde sardine filets en tomatenvinaigrette  

Gestoofde IJsselmeerpaling in een crèmesoepje met zomer groenten en groene kruiden  

Gepocheerde heilbot op wilde spinazie met basilicum,  witte wijn sabayon en gerookte zalmreepjes  

Kooieend gelakt met honing en citroentijm op gebakken roodlof met

sinaasappelsaus  Tarte tatin van perzik met karamelsaus en  vanille roomijs

Juni

2014

Truffel van "Hollandse nieuwe "op salade van rode biet

Kletskop gevuld met salade van grijze garnalen en avocado

Baby kreeft op de wijze van Thermidor  

Eenden borst met kruim van amandel noga zomer groenten en port jus  

Café Glacé met amandel krul en  hazelnoot bonbon

Mei

2014

Salade van kwartel met gebakken asperges, gepocheerd  kwartel eitje en gedroogde pata negra   

Crème van asperge met een bosje gerookte paling en fleuron

Gegrilde groene asperges met een rouleau van zalm en schartong  met schuimige beurre blance  

Gerookte kalfslende met asperges geprakte  aardappel en cantharellen 

Aardbeien peper met mint roomijs en Vlaamse wafel

April

2014

Amuse van bieten maccaron gevuld met eenden lever mousse hangop met yuzu en bos bes

Geroosterde coquilles  met texture van knolselderij, seranno ham, en fenegriek saus

Witte asperge, gamba hazelnoot anjovis appel, gefrituurde peterselie en hollandse saus

Zee tong met ganzenlever, lamellen van portobello paddestoelen en een jus van citoen

Geroosterde bavette warme aardappel salade , gefrituurde paksoy, amsterdams uitje , geserveerd met een miso jus

Verse mango geserveerd met ananas soep, cocos roomijs en een kruns van cocos

Mrt

2014

Gebakken bloedworst zoete  peer eendenlever  

Schuimig witlof soepje met blauwe kaas en walnoot

Zeeduivel in groene kool op salade couscous van groene bloemkoo

bloemkool  Lamsrug filet met kuiden gebakken in filo deeg met jonge groente  en knoflook aardappel waaier

Gember parfait met gemarineerde mango en papaya

Feb

2014

Blini met crème fraiche, bieslook en gemarineerd zalmkuit  

Salade rouleau van parelhoen , kastanje champignons en vijg  Schotse runder entrecote, zoete aardappel , saus van kalfswang gefrituurde prei en sjalot  

Canneloni met tijgergarnalen en een dragon hollandaisesaus  

Schotse runder entrecote, zoete aardappel , saus van kalfswang gefrituurde prei en sjalot

Tarta tatin van annanas met ijs van steranijs en  luchtige saus met vijf spice kruiden

Jan

2014

Tomaatjes van kippenlever parfait met brioche broodje  Presa(iberico lendekap) met

Makreel Hollandse garnalen asperge tips en makreel mayonaise

Gegrilde courgette met gekaremeliseerde witlof,  zwezerik en ganzenlever  

Hongaarse zuurkool  knolselderie puree en mosterd saus  

Kletskop gevuld met chocolade mango mousse  salade van bloedsinaasappel en passie fruit

 

 

     2013

 

 

Dec

2013

In sesam gebakken tonijn met rivierkreeftjes en wasabie

Kwartel op gebakken witlof met vanille en cassis saus

Zalm in het zuur met knolselderiepuree en gefrituurde linten van knolselderie

Kalfs lende met Bearnaise  saus Pommes Duchesse en groentemacedoine

Chocolade moussetaartje met peren sorbet

Nov

2013

Kastanjeveloutè met eendenconfit

Zalm van smokerij Smoking met rettiche pakketje,  tempura van sjalot en komkommer bereiding

Tartaar van coquille met langoustine en jus van langoustine

 

Rood poot patrijs met cannelloni van groene kool met rode wijn saus  

Hert gelakt met PX sherry en hazelnoot met gekonfijte aardappel,  gel van pompoen en rode biet

Prosecco parfait met limoen schuim en saus van vlierbessen en rode port

Okt

2013

Amuse van gegrilde gamba met romige kokosmelk  en limoen

Venusschelpen bij een taartje van fruit de mer met abrikoos en zwarte olijven

Zuurkoolsalade met gerookte paling en eigen dressing

Taartje van roergebakken ijsbergsla, geconfijte venkel, kabeljauw, paddo’s en roomsaus

Pikante eend met mango

Sinaasappel cake met yoghurtparfait en aardbeien Romanov

Sep

2013

Schuimig mosselsoepje met kerrie en bosui

Gepocheerde Gillardeau-oester met een cannelloni van spinazie

Rode mul met paella en paprikacoulis

Gebraden  U.S.A. sukade met tapenade van cantharellen en zwarte knoflook

Tarte tatin van abrikozen met vanille ijs

Juni

2013

Waddenzeegarnalen in runder rookvlees

Ossenworst met kreeft, Amsterdams tafelzuur en vadouvan mayonaise

Gebraden eendenborstfilet met krokante boekweitgorteknoedels, snijboon en jus van bospeen 

Kaas soes met messeklever uit de Middenbeemster  

Chocolade pudding met gemarineerd rood fruit en honing-mascarpone crème 

Mei

2013

Vis koekjes met chili saus

 

Vis bouillabaise met de smaak van Kaapstad

Curry van kikkererwten

Bobotie met komkommer en gele basmatie rijst

 

Limoen meringue taart met koeksisters

April

2013

Mabre van nagelhout eneendenlever met chutney van dadels, vijgen en appel           

Rondel van snoekbaars en rivierkreeft  op witte en groene asperges met boter en ei

Aardappelsoep van zoete aardappel met kokos en limoen

Hollandse lamsbout met gegrilde groenten, gedroogde tomaat en basilicum

Chocolade cake met zachte vulling en mousse van witte chocolade met sinaasappel

Mrt

2013

Crème brulee van parelhoenlever parfiat met pompoen broodje                                      

Venkel soep met kleine schelpdieren

Zalm met Bois Boudran – saus

Hongaars Mangalica varkens rack met rode uien compote en roseval aardappelen     

Wentelteefjes  met perzik compote en kruidnagel ijs

Feb

2013

Sushi , sashimi

Japanse loempia’s met dip

Salade van somen noedels , garnaal en komkommer

Heldere bouillon met sint-jakobsschelpen

Parelhoen terriyaki met japanse gebakken rijst

Nashi peren - gember -strudel met ijs van groene

Jan

2013

Carpaccio van gele biet met steak tartaar van  muis van het rund  met gepocheerd dooiertje van een kwartel ei

Meloen, avocado, kletskop en gefrituurd gamba’s  

Skrei kabeljauw met puree van split erwten, spekjes en parels van mierikswortel

Tamme eendenborst op een spaghetie van groenten met zoete limoen saus

Pompoen kwark taart met gepocheerde peer en amandel ammereto ijs      

      2012

Dec

2012

Peterselie soepje met knoflookschuim en wijngaard slakje

Salade wilde duif met vijg  en macadamia noten en lever pastei

Dorade filet op de huid gebakken op Alkmaars gort met zeekraal cresse en beurre Blanc

Licht gerookte wildzwijns rug op een stamppotje van boerenkool en spekjes

Karamel, gegratineerde banaan roomijs met boeren jongens en Oostenrijkse buchteln

Nov

2012

Amuse  van  Macaron  truffelroomkaas  jam van groene olijf en

 

peer Filet van kalfsvlees - gerookte eidooier – croutons   gel van augurk

Gegrilde grietfilet  witlofm Patanegra  Parmezaanse kaas

eendenlever met krokante ontbijtkoek  tutti frutti en  jus van steranijs

Rosé gebraden  sucade, crème van wortel,gefrituurde ui, rozemarijn jus

Sponscake – passievrucht – ganache – vanilleijs

Okt

2012

Bonbon van roquefort in een gelei van Banyul met perencompote

Salade van gemarineerde rode mul filet met rucola en koriander

 

Scheermessen, langoustine, fijne groenteen schaaldierjus

 

Gestoofde kooi-eend met sinaasappel, eigen jus,zoete witlof en knolselderiefrieten  

Bosbessenclafoutis met amandel en yoghurtijs met kardemonpeul

Sep

2012

Amuse Salade van Opperdoezer ronde, gerookte paling en Hollandaise saus

Gemarineerde tonijn wasabi - panne cotta , sesamkletskop en  rettich

 

Zeewolf filet gepocheerd met fijne groenten op couscous salade met dragonmosterd saus

 

Reebout op groene kool met cantharellen, puree van zoete aardappel en jus van herfst bock

 

Gemarineerde perzik met noga roomijs en sinaasappel honingkletskop

 

Jun

2012

Amuse van eendenlever met preisaus

 

Terrine van Opperdoeze ronde, zuurkool en gerookte paling met truffeldressing

 

Rode bietensoep met crème fraîche en geitenkaas

 

D 'Anjou Duif met tomatenbouillonen Pappardelle met groenten

 

Rouleau van diverse kaas soorten

------------------------------

Gemarineerde aardbei met zwarte olijven karamel en room

Mei

2012

Salade  van eenden- borst met compote van

Koud paprika soepje met krab cocktail en avocado

 

Fleur de courgette gevuld met mousse van snoekbaars en gamba met kerrie saus

 

Kalfsrib eye met gebakken asperges, kruiden gnocchi en bearnaise saus

 

Gemarineerde ananas met amerettoijs, karamel en vanille room

Apr

2012

Drie bereidingen van zalm uit “Zalmrokerij Smoking” te Bovenkarspel 

Salade van lamstong en groene asperge met een bitterballetje van kalfzwezerik en truffel

 

Licht gerookte heilbotfilet met asperges, zeekraal en aspergeveloute

 

Parelhoenborst met voorjaarsgroente en truffel aardappeltjes

 

Perenfrangipanetaart met vanille roomijs

 

Mrt

2012

Salade van piepkuiken ( poussin) met mini paksoi en zoetzure saus

Kervel soepje met een bosje gestoofde paling

 

Skrei kabeljauw  rug op bloemkool risotto en kerrie boter jus

 

Lams rib uit de oven met gekonfijte lamsnek geprakte aardappel en groene boontjes

 

Bitterkoek griesmeel pudding en amareto

gepocheerde peer en siroop van het sap

Feb

2012

Amuse van Ben

 

Taartje van gerookte makreel

Aardappelcrêpes met gepocheerde tongfilets, witte wijnsaus en witte druifjes (Sole Véronique)

Tamme eendenborst met hazelnootpoeder, schorseneren en romige saus van paddenstoelen

 

Warme appeltaartjes met karamelsaus

 

Cannelés met Koffie

 

Jan

2012

Crème van strand krabbetjes met grijze garnaaltjes

Ballottine en carpaccio van langoustines met

risotto van basmatirijst

 

Gebakken kalfsnier en zwezerik op salade van fijne groenten en linzen met grove mosterd

Zeeduivel staartjes gepaneerd met gedroogde worst met zalf van wortel en sinaasappel

Amandel chocolade taart met vanille saus

 

     2011

 

Dec

2011

Salade van rogvleugel met piccalilly, radijs en dille

Heilbot uit de oven met  persillade en een stamppotje van  andijvie en chorizo

Uiensoepje met gruyère en boerenbruin

Ierse runder entrecote met ongestampte hutspot en wijnsaus met laurier

Peer “Belle Hélène “ met chocolade sorbet en ganache

 

Nov

2011

Lolly van eendenlever in port gelei                      

 

Salade van zacht gegaarde sliptongfilets en gebakken gamba staartjes

Stamppotje van prei met licht gepocheerde oester 0000 en hollandaise saus

Gevogelte bouillon met reepjes fazant en eekhoorntjesbrood gegratineerd met mosterd-kerrie room

Hazenrugfilet met een saus van hazenpeper

rode kool met appeltjes en bloedworst

Crêpe Suzette met een bolletje roomijs

 

Okt

2011

Rouleau van licht gerookte parelhoen op salade van zuurkool met buikspek

Crème soepje van kerrie met mosselen en groenten garnituur

Snoekbaars met mosterdkruim, beurre blanc , tomaatjes en dragon

Kooi eend met zoete witlof, cantharellen en aardappeltjes gekookt in de kalfsfond

Gemarineerde pruimen met wentelteefjes en kruidnagel roomijs

Sep

2011

Pata negra met puree uit de kidde en rode bieten sorbet

Escabeche van kabeljauw, gefrituurde makreel , creme van aubergine

Anjou duif, zacht gegaard, krokant boutje, maïsballetjes en jus van het karkas

Bonbons van ‘Epoisse’ met duivenbouillon en ganzenlever

Traditionele Chocolademousse

Sabayon van  Coeur de Cognac

Juni

2011

Mabre van gerookte zalm, sliptong en asperges met frisse salade 

Zacht gegaarde coquille in de schelp, puree van doperwten met hollandaise van eendenlever en kaviaar

Crème soep van groene asperges met een bosje gerookte paling

Iberico varkensnek zacht gegaard met Hollandse asperges, lamsoren, geprakte Opperdoezerronde en saus van morilles                                                

 

Aardbeien peper met vanille roomijs en Vlaamse wafel 

Mei

2011

Ambachtelijk gerookte zalm met hazelnoot, structuren van bospeen, geitenkaas en inktvismayonaise

Linzen room soep met Ras el  Hanout

Ballotine van parelhoender met farce van kippenlever  Slakjes à la Bourguignonne, Shiitake en Schuim van persillade

Crepinette van lamsrug Jus van Beemster knoflook en Beemster honing , Tuinbonen en  Pommes Chateau

Micuit au Chocolat met Sabayon van PX Sherry Valdivia en sinaasappelbloesem

Apr

2011

Taartje van krab met appel en avocado

Kerriesoep met Hollandse garnalen

Kwartel met appel en calvados

Lamscarré uit de Larzac met korstje van tomaat en olijf.

Gargouillou van groenten en lam jus

Sinaasappelbavarois met mandarijn en karamel

Mrt

2011

Kwartel op Peking wijze

 

Thaise kippensoep met paprika en kokos room en koriander pluksel

 

Sausijsje van Hollandse garnalen en gamba op in knoflookolie geroerbakte spinazie en hollandaise saus

Struisvogel biefstukje met zoete limoensaus op compote van raapjes, appel en kaneel aardappel amandel kroketjes

Mabre van pure chocolade en amarene kers met gemarineerde ananas en roomijs met “Pedro Ximines”          

Feb

2011

Parelhoender leverpastei met krokante kruidkoek en vijgen chutney

 

Rode mul gebakken op broodkorst met in sinaasappel gekonfijte venkel en pesto

Creme soepje van witte bonen met a la minute  gerookte dorade filet

 

Lamsrug met kruiden korst gebakken in filodeeg met groene wintergroente en malaga jus

 

Cannelloni van mango gevuld met thaise rijstpudding met kokus en citroengras pistache en mango en gefrituurde kokosijs bolletjes

Jan

2011

Tonijn-kalfstartaar met tonijnsaus

Carpaccio met truffelcrème , rucola en Parmezaanse kaas

Risotto met bospaddestoelen, sinaasappel en rozemarijn

Tortellini met vleesvulling uit piemonte, jus de veau en fonduta

Kalfslapje gevuld met parmaham en salie

Parfait van gekonfijte venkel met sinaasappelsaus en linzen

 

       2010

 

 

 

Dec

2010

Makreel met hangop, krabsalade onder olijfoliegelei en pikante komkommer

Ragout van bloemkoolroosjes en coquille met zacht gegaarde heilbotfilet bestrooid met citruspoeder en nouilly pratsaus 

Romige aardappelsoep met peterselieroom

Wildzwijn filet in kool gegaard op een salade van linzen met aardappelkaantjes en mosterdsaus

Compositie van chocolade met Tia Maria sabayon

Nov

2010

Amuse van in rode biet gemarineerde zalm met appeltjes

Schaal en schelpdieren op een mousseline van avocado, krokante panko met tonijn  en kerrie fumé

Zeeduivel met spek omwikkeld op roergebakken spinazie met basilicum en een jus van bospeentjes

Hertenrug filet met rolletjes groene kool, amandel aardappeltjes en saus van bockbier

 

Tarte tatin van peer met roquefort kaas en ingekookte portsiroop

 

Charlotte van frambozen- en luchtige witte chocolade mousse met vanille saus

Okt

2010

Gemengde salade, rouleau van konijn en parmaham met gekonfijte tomaat en basilicum

 

 

Langoustines en roquefortcrème, witlof met geraspte sinaasappelschil en langoustinejus

 

Pompoensoep met cantharellen

 

Gebraden wilde eend,rode bieten met sjalotten

compote en uienpuree het boutje gekonfijt en fondantaardappeltjes

Pannacotta met grand marnier,

uitgesneden bloedsinaasappel

 

Sep

2010

Carpaccio van rode en gele biet met tartaar van jodenhaas met gehakte oester en  gepocheerde eidooier

Crèmesoep van mosselen met kerrie, mosterd en jonge prei en schuim van oester

. Zeebaars op de huidgebakken met komkommer

sla en tros

tomaten-botersaus

Reebout met jonge groenten en balkenbrij met een jus van frambozen bier  

Soepje van kersen uit Wognum met  karamel-balsamico ijs

Juni

2010

Geschroeide sashimi van zalm met mousse van komkommer, soja, limoen en wasabi-mayonaise

Gestoomde forel met rode grapefruit, hazelnoot, radijs, rauw gemarineerde venkel en lichte jus van venkel en pernod

Eend met warme sushi’s van pandanrijst, gekonfijte paprika, sojaboontjes en gevogeltejus met soja

Gebraden Hollandse lamsbout met een merquez worstje, kroketje van lamstong  en piccalilly, mousseline van bospeen, groene asperge en naturelle lamsjus

Panna cotta van aardbeien met vanille-ijs

Mei

2010

Salade van Hollandse asperges met een torentje van gerookte zalm en ei  met truffeldressing 

Crème van Hollandse asperges met gerookte forel gevulde penne 

Terrine van kreeft op Hollandse asperges met licht gerookte kreeftenboter  

Peking eend met zoete asperges, limoen saus en aardappel schuim    

Drie bereidingen van aardbeien soepje , mousse en sorbetijs 

april

2010

Gekonfijte en licht gerookte konijnfilet met een salade  van gebakken  paddenstoelen en kruiden gnocchi  

Crèmesoep van topinamboer (aardpeer) met een fleuron van gerookte paling

Taartje van groene asperges en snoekbaars met een luchtige Hollandaise saus

Op lage temperatuur gegaarde Iberico varkensnek met gegrilde groenten en roseval aardappeltjes

‘’Bread & butter pudding” van Westfriese krentenmik geserveerd met vanillesaus en vanilleijs

Mrt

2010

Zalm amuse met kwartelei variaties

 

Saffraan couscous met licht gegrilde zalm , waterkers mayonaise

 

Spinazie soep met Quenelles geitenkaas

 

Sliptong op de graat gebakken met puree van peterselie wortel gefrituurde filet en peterselie olie met limoen

Parelhoender borst gevuld met truffel farce  aardappel lasagne met kruiden en roomsaus

 

Kersenclafoutis met amandelen en bitterkoekjes  roomijs

 

Feb

2010

 

Eitje gevuld met roerei, crème fraîche en gerookte

zalmblokjes

Salade van geroosterde dorade met schelvislever, appel,

komkommer en een kerrie dressing

 

Tournedos van zalm en noord

Zeetong op mini paksoi en saus van kreeft en kokos

Lamsrib uit de oven op een stamppot van rucola,

lamskaantjes en lamsjus met tijm

Banaan in karamel–rum siroop met gekaramelliseerde

bananen bavarois

Jan

2010

 

 

 

 

Zacht gegaarde makreel onder wasabi gelei licht gerookt met citrus aroma

Cannelloni van tonijn met avocado en ketjap gelei

 

Venkelsoep met gebakken kabeljauw

 

Medaillon van kalfslever op zalf  van ui met appel bolletjes en uitgebakken  spek

Bresse duif op spitskool aardappel gevuld met het gekonfijte boutje en saus van sherry

Peer kaneel terrine met vanille saus

 

 

     2009

 

 

Dec

2009

 

 

 

 

Spaghetti van komkommer met mousse van geitenkaas en vinaigrette van gebrande paprika _

Terrine van wildzwijn en hazenrugfilet met chutney van pompoen

Krachtige runder bouillon met Jopenbier en paddenstoelen onder bladerdeeg gebakken

Op de huid gebakken zeebaars op wintergroente en linzen met een luchtige saus van tijm    

Lichtgerookte gevulde kwartel op zuurkool en knolselderie puree en spek chips  

Chocolade savarin met kokos ijs en chocolade saus

Nov

2009

Carpaccio van coquille met gefrituurde inktvisringen en waterkers pesto

Gegrilde grietfilet op zwart wit pasta met lauriersaus

Pot au feu van fazant met buikspek en worst

 

Hertenhaas “Wellington “met rode wijnsaus en een mandje geroerbakte spruitjes

Munsterkaas op brioche met ganzenlever witlof en truffel dressing

 

Gepocheerde Doyenne du comiceperen met  Vanille parfait en karamelsaus

Okt

2009

Gebakken bloedworst van “slager Langedijk“ met ganzenlever en “Elstar appel“

Marbre van gerookte zalm , paling en Hollandse garnalen met saffraan mayo

Peterselie -knoflook ‘

soep met wijngaardslakjes en croutons

Tournedos van konijnenfilet op groene kool en saus van  grove mosterd

 

Kooieend op zoete koolraap met limoenjus en amandelaardappeltjes

 

Vanillesoufflé, roomijs, sinaasappelsaus en dragonschuim

Sep

2009

Geroosterde sardine filet op pittige tartaar van pomodori tomaat en zeezout

Kletskop van sesam gevuld met crabsalade en in pango gefrituurde gamba

Bisque van rode paprika met gegrilde coquille en gefrituurde sjalot

Ballontines van parelhoen met ganzenlever en cantharellen saus

 

Runder entrecote van het dikbilrund met compote van rode uien ,pepertjes en dikke frieten 

Noga parfait, sinaasappelsalade met passievrucht en “Grandmarnier” sabayon 

Juni

2009

 

 

Tartaar van Hollandse nieuwe  in een jasje van  komkommer met crème van sjalot

Babykreeft op een salade van Opperdoezer ronde geparfumeerd met truffel

Gazpacho met groentebrunoise en knoflookcrouton

 

Snoekbaars gelakt met appelstroop groene asperges en luchtige rieslingsaus

 

Boerderijeend met risotto van rode bietjes en boerenjongens

 

Limoentaart met roomijs van pure chocolade

 

Mei

2009

Schuimige aspergesoep met blokjes gerookte zalm en fijngesneden  bosui

Gemarmerde terrine van eendenlever en gekonfijte eend in spekkoek met zoete uitjes en pruimedant

Bouillabaisse van schartong, venkelmousseline en makreelsabayon

Kikkerhammetjes met pastinaak puree en knoflook kruiden dressing

Rug en koteletjes van licht gerookt speenbig met Hollandse asperges, rozemarijn aardappel en roomsaus met morilles

Lasagne van mango en minneola met mangosiroop en honingijs met drambuie_

April

2009

 

Amuse van riddervis met room dille saus

ellow Fin tonijn met paksoiblad en groene asperges en een frisse peterselieschuim

Gebakken coquilles op een bedje van shii-take groene asperge bosui en een krachtige soja vin

Krokant gebakken riddervis geserveerd met een lichte kerriepasta en een franse beurre blanc

Sauté de Pintade met bospeen, courgette en pastinaak mousseline, geserveerd met truffeljus

Witte chocolade  Mouse  gevangen in een donker nestje

 Mokka ijs en een gepocheerde vijg en een portsaus

Mrt

2009

Amuse paté op een canapeetje van uitgestoken casinobrood.met cumberland saus

Carpaccio van coquilles,  met iberico ham en zeekraal en beurre Blanc schuim

Wildsoepje met aardappel

 

Bawykovzalm met rozeval aardappel schijfjes, groenten en witte wijndressing met pijnboompitten

Pot au feu van parelhoen met wintergroenten en truffel en mousseline van Agria's.

Panna cotta van vanille  en texelsehoornderring,

Kokosmouse in een chocolade jasje en

Sinaasappelijs in een  tuile

Feb

2009

 

Amuse van ganzenlever met gepocheerde dadel

 

 

 

Tartaartje van rauwe tonijn, gegrilde tonijn, gebakken kwartel ei en een dressing van soya en geroosterde sesam

Bisque van strandkrabbetjes

 

Rollade van piepkuiken met zuurkool , gevogeltejus en blokjes krokante bloedworst

 

Combinatie van kalfslende en langzaam gegaarde kalfssucade met kalfsjus en zilveruitjes.

Bladerdeegcreatie met rum/rozijnen en appeltjes op een mousse van Sauternes en honing  geserveerd met vanille roomijs

Jan

2009

 

Amuse van asperges met zalm  en vinaigrette

Rouleau van eendenlever met wilde eend,

rode uien compôte en  balsamico stroop

Crème van mosselen met kerrie en verse mossel

Schnitzeltje van houtduif met risotto van wilde rijst en lichte gevogeltejus opgemonteerd met eendenlever

Gebraden ossenhaas met rode wijnsaus, kletskop van Parmezaanse kaas, mousseline van aardappel en rucola

Gepocheerde blauwe vijgen met muskaatsabayon en kaneelroomijs

 

     2008

Feb

2008

 

Amuse van gerookte makreel

 

Geroosterde gamba`s met sesamkletskoppen

meloen bolletjes en een basilicum-mayonaise

Mini soufflé met Parmezaanse kaas, geitenkaas en stilton

Rouleau van snoekbaars met geblancheerde shanghai paksoy en schaaldierenkerriesaus

Kalfshaas traag gegaard in de oven, geserveerd

met winter

groente en truffeljus

Brandy snaps met sinaasappelsalade en gebakken vijgen geserveerd met honingroomijs

Mrt

2008

Amuse eendenborst filet met

paprikaschuim

Vitello tonato van kalf pastrami

Crème van lente ui met Hollandse garnalen

Geroosterde Grietbot met huis

gemaakte

pasta met oregano en tomaten

Lams racks met peterselie korst en kaviaar van aubergine, rösti en eigen jus

Crème brûlée van tonka boon en kokos ijs

Apr

2008

Amuse van ree pate met mango/gember pasta              

 

 

 

 

Steak tartaar van Ierse ossenhaas geserveerd met een chip van aardappel en remouladesaus

Pompoen soep met brood croutons

Traag gegaarde makreel en geroosterde gamba geserveerd met ravioli van geiten kaas , sherry tomaat smeltende lardo di collonato en een jus van braadkip

Parelhoen op het karkas gebraden geserveerd met een mousseline van epoise en een doperwten puree , jus van dragon

Geflambeerde banaan met rozemarijn roomijs

Mei

2008

 

Zalm tartaar met rogge brood bieslook mayonaise en radijsjes

Proeverij van Coquille, Gamba en King crab

Geserveerd met drie soorten mayonaise en sesamkrokantje 

Sardines van de grill met relish van Zeeuwse oester en krokante kappertjes

Zeewolf gepikeerd met citroen, groene asperge met zoet gepoft knoflook

 

Zacht gegaarde varkens Ribeye, op een stamppotje van aardpeer . Witte asperge en een jus van oregano

Chocolade tranen gevuld met advocaat mousse, afgedekt met mango gelei en vers gedraaid papaja sorbetijs

Jun

2008

Gebakken tartaartje van gamba en

zongedroogde tomaat

Proeverij van yellow

vin tonijn, stukje gegrild,

tartaar en gekonfijt tonijn

Asperge soep van witte asperges

geserveerd met gerookte hoevekip

Gebraden zeeduivel, heldere ravioli

van rivierkreeftjes en braadjus met

pomodori tomaat

Kwartel met bavarois van asperge en

gebakken ganzenlever

Rabarbercompote met kirschsabayon en aardbeienjus, pepertuilles

Sep

2008

Amuse van tonijn op brioche

broodje

 

”Tartaar” van zomerse groente met geroosterde Hollandse rode poon, tempura van inktvis en aioli

Rollade van schartong  en wilde spinazie met schaaldieren

bouillon

Stoverij van tamme konijnenbout met puree van Opperdoezer ronde en eigen jus met basilicum

Hollandse lamsbout met in boter gewelde Opperdoezer ronde,  geconfijte aubergine en eigen jus met verse knoflook

Gemarineerd roodzomerfruit met lavendelroomijs

Okt

2008

Amuse van  Bawykov zalm in een flensje

met mascarpone en kruiden

 

Carpaccio van rode bietjes met jakobsmossel,

truffel en witlofschuim

Krachtige tomatenbouillon met groene kruiden

ravioli’s

gevuld met geitenkaas en tomaatjes

Geroosterde zeeduivel met blokjes krokant gebakken

kalfszwezerik gekonfijte jonge uitjes en beurre rouge

Op het karkas gebraden wilde eendenborst met gestoofd pootje,

aardappeltaartje, gebakken lof en eigen jus met zomercantharellen

Creme brulee geparfumeerd met tonkaboon,

tuille en verse frambozen en honingroomijs

Nov

2008

Groenten-krab-taartje met olijfolie en limoen

 

 

 

Pastrami van  wildzwijn met rollade van gemarineerde eendenlever en truffeldressing

Gegrilde coquilles St Jaques met lintpasta en beurre blanc

 

Pittige gevogeltebouillon met  kokoscrème  en  een stukje geroosterde

tongscharfilet en groene asperges

Rosé gebraden hertenrug filet met strudeltje van bos paddestoelen,

twee soorten schorseneer en jus met verse laurier

Crostine van dadelbrood en boerenbrie met krulsla, pijnboompitjes en acaciahoning

Tiramisu met chocolade roomijs en vanillesaus

Dec

2008

Cappuccino van linzen met gerookte paling

 

 

Salade met kort gegrilde zalm en schuim van komkommer en saffraanmayonaise

Kerrie gambasoepje met gebakken appelbolletjes en knoflook room

 

Op karkas gebakken roodpootpatrijs met gekonfijt pootje op een julienne van witlof met eigen jus en oude balcamico

Hazenrugfilet met stampotje van rauwe andijvie en spekjes, met saus van hazenpeper

Tarte Tatin van Comice peren en karamelsaus met stoofperenijs

Feb

2008

 

Amuse van gerookte makreel

 

Geroosterde gamba`s met sesamkletskoppen

meloen bolletjes en een basilicum-mayonaise

Mini soufflé met Parmezaanse kaas, geitenkaas en stilton

Rouleau van snoekbaars met geblancheerde shanghai paksoy en schaaldierenkerriesaus

Kalfshaas traag gegaard in de oven, geserveerd

met winter

groente en truffeljus

Brandy snaps met sinaasappelsalade en gebakken vijgen geserveerd met honingroomijs

      2007

Jan

2007

Sushi

Garnalenspies gefrituurd in noedels

Salade in een rijstenvel jasje

Hartige custard met kip en garnaal

Varkenshaas met miso saus

Lychee-ijs met sesamwafeltjes

Feb

2007

Groene Asperges met warme mayonaise en grapefruit

Zoete Spaanse ui gevuld met lams zwezerik

Heldere kipbouillon met witte port

 

Kabeljauw met knapperige aardappeltjes en mosterdlinzen

Stoofpeertjes met roomrijstebrij

 

Mrt

2007

Rucola mousse met courgette olie

Zalm op zuurkool met nouilly-prat saus

Gerookt speenvarken met peterselie knoflook chips

Kabeljauw met knapperige aardappeltjes en mosterdlinzen

Taartje van witte chocolade en peperkoek

 

Apr

2007

Schuimige rivier kreeftjes cappuccino

Coquilles in prei bouillon

Taart van eendenlever met vijgen

Gebraden lams filet in een jasje van groene kruiden

Amaretto bavarois met sinaasappel - abrikozen saus

Mei

2007

Saltimbocca van kalfsvlees en gefrituurde salie

Spinaziesoep met een taartje van ossenstaart

Aubergine met risotto

 

Geglaceerde zeeduivel met kletskopjes van Oude kaas

Mokka Charlotte met ijs en noten

 

Jun

2007

Haring Tartaar met komkommer saus 

Kreeft met asperges

Avocado crème met Hollandse garnalen

Gekonfijte ossenhaas met cantharellen en

Presto , rucola en operdoesjes

Aardbeien granite met witte chocolade crème

Sep

2007

Oesters

Tartaar van zalm geserveerd met won-ton van Geitenkaas en tomatenmarmelade

Ballotine van piepkuiken met gebakken cantharellen en cantharellenschuim

Dun gesneden rosé gebraden kalfslever met  tarte tatin van appel en spek geserveerd

met zoetzure kalfsjus

Op lage temperatuur gegaarde speenvarken ribstuk geserveerd met

truffelaardappel puree, groene asperges en rozemarijn saus

Clafoutis van verse perzik met ijs van bittere chocolade en gepocheerde ananas

Okt

2007

Amuse van gerookte lende biefstuk

Coquille feuillantine

Kreeften bisque met armagnac

 

Confit van kippen dijenvlees  met paddenstoelen saus

In de oven gebraden wilde eend met zuurkool en gekarameliseerde appeltjes

Warme chocoladesoufflé

 

Nov

2007

Terrine foie gras gevuld met dadels en geserveerd met notenbrood, crouton en een stroop van sherryazijn.

 

Licht gebonden gevogelte soep met curry ijs

Dorade geserveerd met kruiden risotto, Parmezaansse

 kaas en beurre blanc

 

Crepinet van kwartel met een truffel farce, geserveerd met gebakken cantharellen en een lichte truffeljus

 

Spoom van champagne en fris limoen sorbetijs

Hert afgebraden in de oven geserveerd met kastanjepuree en een zoetzure wildjus met vossenbessen

 

 

Proeverij van onze patisserie, chocoladetaartje, speculaasroomijs en gepocheerde Conférence peer

Dec

2007

 

Amuse van rivierkreeftjes

Salade van gefrituurde harde schapenkaas op een carpaccio van mini tros tomaat , gerookte zalm en een bieslook mayonaise

Mossel mosterd soep

Krokant gebakken kalfszwezerik met romige spätzle

Op zeezout gemarineerde eendenborst, gekarameliseerde appeltjes, rouleaux van nieuwe aardappels en Pata Negra ham geserveerd met rode wijn saus

Taartje van mango en peer geserveerd met tiramisu ijs

      2006     

Jan

2006

Sushi

Garnalenspies gefrituurd in noedels

Salade in een rijstenvel jasje

Hartige custard met kip en garnaal

Varkenshaas met miso saus

Lychee-ijs met sesamwafeltjes

Feb

2006

Groene Asperges met warme mayonaise en grapefruit

Zoete Spaanse ui gevuld met lams zwezerik

Heldere kipbouillon met witte port

 

Kabeljauw met knapperige aardappeltjes en mosterdlinzen

 

Stoofpeertjes met roomrijstebrij

Mrt

2006

Rucola mousse met courgette olie

Zalm op zuurkool met nouilly-prat saus

Gerookt speenvarken met peterselie knoflook chips

Kabeljauw met knapperige aardappeltjes en mosterdlinzen

 

Taartje van witte chocolade en peperkoek

Apr

2006

Schuimige rivier kreeftjes cappuccino

Coquilles in prei bouillon

Taart van eendenlever met vijgen

Gebraden lams filet in een jasje van groene kruiden

Amaretto bavarois met sinaasappel - abrikozen saus

Mei

2006

Saltimbocca van kalfsvlees en gefrituurde salie

Spinaziesoep met een taartje van ossenstaart

Aubergine met risotto

 

Geglaceerde zeeduivel met kletskopjes van Oude kaas

 

Mokka Charlotte met ijs en noten

Jun

2006

Haring Tartaar met komkommer saus 

Kreeft met asperges

Avocado crème met Hollandse garnalen

Gekonfijte ossenhaas met cantharellen en

Presto , rucola en operdoesjes

Aardbeien granite met witte chocolade crème

Sep

2006

Oesters

Tartaar van zalm geserveerd met won-ton van Geitenkaas en tomatenmarmelade

Ballotine van piepkuiken met gebakken cantharellen en cantharellenschuim

Dun gesneden rosé gebraden kalfslever met  tarte tatin van appel en spek geserveerd

met zoetzure kalfsjus

Op lage temperatuur gegaarde speenvarken ribstuk geserveerd met

truffelaardappel puree, groene asperges en rozemarijn saus

Clafoutis van verse perzik met ijs van bittere chocolade en gepocheerde ananas

Okt

2006

Amuse van gerookte lende biefstuk

Coquille feuillantine

Kreeften bisque met armagnac

 

Confit van kippen dijenvlees  met paddenstoelen saus

In de oven gebraden wilde eend met zuurkool en gekarameliseerde appeltjes

Warme chocoladesoufflé

 

Nov

2006

 

 

Terrine foie gras gevuld met dadels en geserveerd met notenbrood, crouton en een stroop van sherryazijn.

 

Licht gebonden gevogelte soep met curry ijs

Dorade geserveerd met kruiden risotto, Parmezaansse

 kaas en beurre blanc

 

Crepinet van kwartel met een truffel farce, geserveerd met gebakken cantharellen en een lichte truffeljus

 

Spoom van champagne en fris limoen sorbetijs

Hert afgebraden in de oven geserveerd met kastanjepuree en een zoetzure wildjus met vossenbessen

Dec

2006

 

Amuse van rivierkreeftjes

Salade van gefrituurde harde schapenkaas op een carpaccio van mini tros tomaat , gerookte zalm en een bieslook mayonaise

Mossel mosterd soep

Krokant gebakken kalfszwezerik met romige spätzle

Op zeezout gemarineerde eendenborst, gekarameliseerde appeltjes, rouleaux van nieuwe aardappels en Pata Negra ham geserveerd met rode wijn saus

Taartje van mango en peer geserveerd met tiramisu ijs

      2005

                              

Jan

2005

Feb

2005

Terrine van tilapia en gerookte zalm

Heldere champignonsoep

Suprème van kwartel en ganzenlever in cognacsaus met selderijpuree

 

Runder entrecote met zuurkool, rösti en champignons en een jus van rozemarijn

Sorbet van passievruchten

Mrt

2005

Eieren in een cocotte met paddenstoelen

Salade met Gamba’s in bladerdeeg

Kaas in witte wijn soep met Zaanse mosterd

Gegrilde zeeduivel met luchtige spinazieflan

 

Amandel flensjes met sabayon en frambozensaus

Apr

2005

Amuse van eendenlever en rabarber compote

Zwaardvisragout op gegrilde aubergines

Vissoep met mosselen

Lamsbout arlésienne

Kahlua bavarois en Sabayon

Mei

2005

 

Jun

2005

Haring, Haring, Haring

Asperges en paddenstoelen in een saus van Mont Bazillac

Sorbet van munt en citroen

 

Gegrilde Zeewolf en asperges met Béarnaise-dragon saus

 

Aardbeiensoep met vanille-ijs en amandelkrullen

 

Sep

2005

Tartaar van Tonijn met komkommer

Salade van Krab met grapefruit dressing

Soep van Waterkers met gerookte paling

Filet van Kalf met karwij/zachte mosterd saus

Espresso taartje met koffielikeur siroop

Okt

2005

Salade(lever), Salade(garnaal) en Salade

Flensjes met Mossel ragout

Roerbak groente in een korst bakje

Wild ragout met truffelpuree

Bramenijs en lychee gember sorbet met saus van Muskaatdruiven

Nov

2005

Amuse van kreeftschuim

 

Terrine van kreeft met tomatensaus

Bombe van gekonfijte eend

 

Haas met gekarameliseerde appel

 

Terrine van kazen en appelsiroop

Champagne - charlotte

Dec

2005

Kwartel borstje met een taartje van rode paprika

Bladerdeegschuitje met paddestoelen

ragout

Zalmfilet op puree met Bieslookroom

Fazant met zuurkool

Gepocheerde appel met tuilles geparfumeerd met tijm en rozemarijn en kaneelijs

Fazant met zuurkool

Gepocheerde appel met tuilles geparfumeerd met tijm en rozemarijn en kaneelijs

 

 

 

      2004

Jan

2004

 

Gegratineerde oesters in witte wijnsaus met groentegarnering en spek

Gebraden eendenborst op een bedje van prei en champignons met een Oosterse saus

Couscous met kip, lamsgehakt, lams nek filet, chipolata worstjes en diverse groenten

Ossenhaas in rozemarijnsaus

Dessert Tripotage

Feb

Lauwwarme salade met scampi’s, sinaasappelconfituur en kerriedressing

Runderbouillon met madeira en truffelquenelles

Zeevisfilet in een krokant aardappeljasje met champagnebotersaus

 

Rolletjes van kalfsvlees met garnalen

 

Citroentaart op traditionele wijze

Mrt

Huis gerookte zalm met een crème van groene asperges

Cappuccino van amandel

 

Sorbet Marsala

 

Pot au feu van kip met wintergroenten

Gegratineerd perenparfait geserveerd met saffraan/vanillesaus

Apr

Regalade van gerookte paling en wortel met zalmmousse

Langoustines en een warm taartje van kippenlever met Langoustineroom

Kreeftensoufflé

 

Compositie van brie en blue de bresse

Cider charlotte

 

Mei

Carpaccio van tonijn

Gebraden duif met krieltjes

 

Timbaaltje van snoekbaars- en grietfilet met sauce hollandaise en een groentetaartje

Warme vijgen met maanzaadijs

 

Jun

Piccoli soufflé al pesce (kleine vissoufflés

Agnolotti (groene agnolotti met kaasvulling)

Spinacino ripieno arrosto (gevuld kalfsbraadstuk

Carpaccio van ananas met kokos ijs

Tortini di Firenze

 

Sep

Belgische garnalenkroketten

Franse uiensoep

 

Groene salade met gerookte eendenfilet

Terschellingse Cranberry spoom

Carpaccio van ananas met kokos ijs

Okt

Loempia met pindasaus

Nasi Kuning met Tahu Pedis,    -Telor Blado   - Daging boemboe Bali,

-Kare Domba,    -Sambal goreng Buncis  -gebakken banaan

Soto Ayam

Citroen op een verrassende manier

Nov

Amandelmousse met geconfijte radijs

Carpaccio van 3 soorten wild met pompoen en bosbessen

 

Schuimige cappuccino met gerookte forel, waterkers en amandelen

 

Timbaaltje van snoekbaars- en grietfilet met sauce hollandaise en een groentetaartje

Medaillons van haas met wildsaus en schorseneren op twee manieren bereid

Kerstsoesjes

Dec

Tompouce gevuld met zeefruit

Parelhoenfilet met spinazie, vanille en amandelen

 

Venkelcappuccino met gerookte kip

 

Medaillons van haas met wildsaus en schorseneren op twee manieren bereid

Hertenkotelet met zwarte peper op gekaramelliseerde lof met stoofpeer, knolselderijpuree en vosbessenchutney

In kruidige suikersiroop gepocheerde peer met chocolade bavarois en bitterkoekjesijs

      2003

 

 

Jan

2003

Moules froid à la Maroccaine avec Beghrir

 

Crème de Chicons

 

Ravioli aux crevettes roses et aux champignons chinoises sauce crèmeuse

Filet de porc et sablés de pommes de terre et sauce bearnaise

 

Glace de pommes en crèpes dentelles

Feb

2003

Pâté de ferme d’Henri

 

 

Soupe de faisan “La Chouffe

Tiercé de faisan à l’alsacienne

Grand dessert: mousse de Philadelphia au citron vert gateau indonésien   croquette de chocolat fondant  caramel mou au framboises

Mrt

2003

Mian Pla Tho

 

Thaise Cocossoep

Aziatische Loempia’s

 

Kean

 

Mancha Pudding

Apr

2003

Pâté de ferme d’Henri

 

Soupe de faisan “La Chouffe”

Tiercé de faisan à l’alsacienne

 

Tournedos Gebroeders Grimm

Grand dessert: mousse de Philadelphia au citron vert gateau indonésien

Mei

2003

 

 

 

 

 

 

jun

2003

 

 

 

 

 

 

Sep

2003

Cannelloni gevuld met lamsvlees en groenten op een tomaten paprikasaus

Romeinse vissoep

Gegrild gevulde inktvis

Kalfsborst gevuld met spinazie en champignons

Schuumtaart

Okt

2003

Cappuccino van champpignons

 

 

 

Gegratineerde

Oesters met prei en champignons en witte wijn saus

Pasta met eekhoorntjes brood en luchtige gruyere saus

Kabeljauw timbaaltje van oesterzwam en morieltjes

Kastanje chocolade pate met

Hazelnoot saus

Nov

2003

Vis cappuccino met scampi

Zeetong rolletjes met spinazie en slakken

Varkens oester met caramelsaus

Sorbet van citroen met crème de menthe

Hazenrug fillet met prumendantemoes en armagnacsaus

Notenparfait met sherry saus

Dec

2003

Gefrituurde st jacobs schelpen op een bedje van mihoen

 

 

Kalfszwezerik op een bedje van tagliatelle

met Madeira saus

Wild bouillon

 

Sorbet van Champagne

 

Gebakken ree biefstuk met perzik en cranberry compote

 

Bitterkoekjes creatie

 

 

      2002

 

 

Jan

2002

Popadoms met chutnys en raita Geelafi sheekh kabab

Raita soep

Rajbho

Tandoori murgh naan, Jhinga dhania masala, rogan jhost,palak alu,Guda, basmati

 

Feb

2002

<